Υποτροφίες από τον κ. Ιωάννη Βαλερή σε μαθητές Λυκείων του δήμου Βόλβης

Η συνεχής προσπάθεια και η ακατάπαυστη προσφορά του προς τα κοινά και τον άνθρωπο, αναγνωρίζεται ακόμη και από τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, η αναγνωρισιμότητα του αυξάνει συνεχώς και θα αποτυπωθεί θετικά στις επόμενες εκλογές. Ο λόγος για τον ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΛΕΡΗ, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής του συνδυασμού « ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΒΗ » και στις επόμενες δημοτικές εκλογές υποψήφιο Δήμαρχο εκ νέου.

Ο «ΓΙΑΤΡΟΣ» χτύπησε ξανά, θεσπίζοντας υποτροφίες οικονομικού χαρακτήρα για τους πρώτους ΑΡΙΣΤΟΥΣ της τρίτης Λυκείου σε όλα τα Λύκεια του Δήμου Βόλβης. Το εγχείρημα φιλοδοξεί να γίνει θεσμός για το δήμο Βόλβης βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών, επιβραβεύοντας την αριστεία.

Ακούραστος εργάτης στο βωμό της ανθρωπιάς και της προσφοράς. Άλλωστε όπως συνηθίζει να λέει «παιδιά δεν έχω και για μένα παιδιά είναι τα παιδιά όλου του κόσμου»

Για να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο και τα αξιοκρατικά κριτήρια της υλοποίησης του θεσμού των υποτροφιών στην πράξη, η σελίδα μας θα αναλάβει τον ρόλο της επίβλεψης αυτής της προσπάθειας, σε συνεργασία με τους διευθυντές των Λυκείων του δήμου, αναδεικνύοντας τους πρώτους των πρώτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 4 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.