Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα στο Άστρος.

egklima

Σοκάρουν την μικρή και κλειστή κοινότητα οι λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής δολοφονίας στο Άστρος  Κυνουρίας
Τον 39χρονο φέρεται να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα ο ίδιος του ο πατέρας
Οι αστυνομικοί ερευνούν το ρόλο και της μητέρας στην υπόθεση
Πατέρας και γιος καβγάδιζαν συχνά για οικονομικούς λόγους
Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.

Ανήμερα της Παναγίας το απόγευμα, κοντά στον βιολογικό καθαρισμό ‘Αστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του.
Αμέσως, κλήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα κάτοικο Αττικής, ο οποίος καταγόταν από την περιοχή του ‘Αστρους και είχε επιστρέψει πρόσφατα.

Η σορός έφερε σύμφωνα με πληροφορίες ίχνη που καταδεικνύουν ότι έγινε απόπειρα να διαμελιστεί.
Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν στον 75χρονο πατέρα του θύματος, με τον οποίο ο 38χρονος είχε συχνούς καβγάδες λόγω οικονομικών διαφορών.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας ο 75χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον γιο του μετά από έναν ακόμη καβγά, πυροβολώντας τον σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιακή χώρα, και στη συνέχεια μετέφερε το πτώμα στο αυτοκίνητο του θύματος, αφαίρεσε τις πινακίδες και έβαλε φωτιά.
Ο  75χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν και το ρόλο της μητέρας στη φρικτή αυτή δολοφονία καθώς εικάζουν πως ενδέχεται να βοήθησε τον σύζυγό της να μεταφέρει τη σορό του άτυχου 39χρονου στο αυτοκίνητο. Οι αρχές εξετάζουν πιθανή εμπλοκή και άλλων προσώπων στο έγκλημα.

Το θύμα μέχρι πρόσφατα διέμενε στην Αθήνα, ωστόσο πριν λίγο καιρό εγκαταστάθηκε στο Άστρος από όπου καταγόταν.
Νωρίτερα η οικογένεια ζούσε στο Τορόντο, όπου είχε γεννηθεί και ο 39χρονος..
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt από τη στιγμή που το θύμα μετακόμισε στο Άστρος οι καβγάδες με τον πατέρα του έγιναν καθημερινό φαινόμενο καθώς ο 39χρονος ζητούσε συνέχεια χρήματα, μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και οδήγησε στο φρικτό έγκλημα….
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης – Θεοδόσης Πάνου

http://www.newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − sixteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.