Διαβάστε τις υπηρεσίες που πρόσθεσε η Aegean Medical Service σχετικά με τον Covid 19

Η ιδιωτική ιατρική εταιρεία Aegean Medical Service, εδώ και μια δεκαετία, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών σε ταξιδιώτες που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Με εξειδικευμένους ιατρούς, άρτιο εξοπλισμό, κατά τόπους ιατρεία στη Βόρειο Ελλάδα και την Εύβοια, και τηλεφωνικό κέντρο 24ωρης λειτουργίας, η Aegean Medical Service, έχει ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης προβλημάτων υγείας των ταξιδιωτών και την επαγγελματική και ιατρική προσέγγιση όλων των περιστατικών.

Η μακροχρόνια δραστηριότητα της Aegean Medical Service, έχει σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη επιτυχημένων συνεργασιών με κάθε τύπου καταλύματα, τουριστικά γραφεία, τοπικούς φορείς, δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας, καθώς επίσης και με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες, ώστε να εξυπηρετεί με αποτελεσματικότητα τους πελάτες της, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας.

Στην πρωτόγνωρη συγκυρία που όλοι αντιμετωπίζουμε εν μέσω της παγκόσμιας πανδημίας, η Aegean Medical Service δεν θα μπορούσε παρά να συμβάλει στην πρόληψη της διασποράς της νόσου SARS II COVID 19, και να υποστηρίξει τις ανάγκες τόσο των συνεργατών της, όσο και των ταξιδιωτών που φέτος θα επιλέξουν την Ελλάδα μας για τις διακοπές τους.

Σε αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν, και ενεργώντας πάντα βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ για τον έλεγχο του Covid 19, η Aegean Medical Service, προσθετικά στις ήδη προσφερόμενες υπηρεσίες της, για τη θερινή σαιζόν του 2020, προσφέρει και τα παρακάτω:

  • Παροχή συνεργαζόμενου ιατρού, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, εκπαιδευμένου στη λήψη ρινοφαρυγγικού δείγματος για μοριακό έλεγχο.
  • Εξειδικευμένο ιατρό για επιτόπου ιατρική επίσκεψη στο κατάλυμα, διενέργεια τεστ Covid 19, αιμοληψίες και ότι άλλο χρειαστεί σε ύποπτα κρούσματα.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των ύποπτων κρουσμάτων και των στενών επαφών τους μέσω τηλεϊατρικής.
  • Παρακολούθηση πελάτη / ασθενούς Covid 19, στο δωμάτιο διαμονής του.
  • Μεταφορά ύποπτων κρουσμάτων με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο αναφοράς, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για την υγειονομική κάλυψη τουριστών.

Θα χαρούμε να κανονίσουμε μια συνάντηση στο κατάλυμά σας και αναλυτικά να συζητήσουμε με λεπτομέρειες, πώς θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε, και μαζί να αντιμετωπίσουμε τις αυξανόμενες και ιδιαίτερες ανάγκες που θα έχουν οι πελάτες μας τη φετινή θερινή σαιζόν.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Διονύσης Αγαλιώτης :
☎️+306948246028
☎️+306981110786
☎️+306985179999

Σχετικά άρθρα:

Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στον δήμο Βόλβης από την Aegean Medical Service

Συνέντευξη με τον ιδιοκτήτη της Agean Medical Service κ. Αθανάσιο Νανάκο

Θανάσης Νανάκος: Ποιος είναι ο στόχος του, τι θέλει και τι θα υλοποιήσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + eleven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.