stoitsas665x360
Εχθές κοινοποιήσαμε στο facebook μια χιουμοριστική φωτογραφία του Δημήτρη Στοΐτσα που στηλίτευε την απουσία του, κατά την γνώμη μας, από τα κοινά του δήμου Βόλβης, συνοδευόμενη παράλληλα με την ανακοίνωση στην οποία προέβη την επομένη των Δημοτικών Εκλογών 2014.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Στοΐτσας επικοινώνησε σήμερα μαζί μας και στην σύντομη συζήτηση που είχαμε, μας επιβεβαίωσε ότι η εν λόγο μετεκλογική ανακοίνωση και το περιεχόμενο της συνεχίζεται να βρίσκεται σε ισχύ.

Ο αγώνας που διεξάγει από τις δικές του επάλξεις γίνεται χωρίς φανφάρες, φωτογραφίες δημοσιοποιήσεις και παρουσίες σε φιέστες και πανηγύρια. Συμφωνήσαμε να συναντηθούμε για μια συνέντευξη την οποία θα δημοσιεύσουμε σύντομα. Θα μας μιλήσει για τα κακώς κείμενα στον δήμο Βόλβης, για τις δράσεις του, τις προτάσεις του και τις μελλοντικές του κινήσεις.

Ως εκ τούτου θεωρήσαμε περιττή την συνέχιση της δημοσίευσης της χιουμοριστικής μας φωτογραφίας της οποίας, προς τιμή του, κατάλαβε και ο ίδιος το πνεύμα της. Διαγράψαμε λοιπόν την εν λόγω φωτογραφία και υποσχόμαστε να επανέλθουμε σύντομα στο θέμα.

volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven − 9 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.