1η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στην Αθήνα

strimonikosΗ τουριστική έκθεση «Greek Tourism Expo» θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Η 1η Έκθεση Greek Tourism Expo θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Πρόκειται για την πρώτη διεθνή έκθεση τουρισμού που διοργανώνεται στην Αθήνα και στην οποία θα μετέχουν και τις τρεις ημέρες 85 τουριστικοί παράγοντες και πράκτορες από ΗΠΑ, Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Πολωνία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Κίνα, Ολλανδία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ισπανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

Οι επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς θα παρουσιάσουν όλα τα είδη τουρισμού, παραδοσιακού και εναλλακτικού.

Την έκθεση στηρίζουν τα υπουργεία Τουρισμού, Ναυτιλίας και Αιγαίου, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο ΕΟΤ, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, ο ΣΕΤΕ, ο ΗΑΤΤΑ και άλλοι τουριστικοί φορείς.

«Η 1η Διεθνής Έκθεση Greek Tourism Expo 2014 θα έχει σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, με στόχο την εξαγωγή συμπερασμάτων για την ανέλιξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Στις παράλληλες δράσεις της έκθεσης εντάσσεται το Διεθνές Συνέδριο «Ο Ελληνικός Τουρισμός στη Νέα Εποχή» το οποίο πλαισιώνεται από τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

  • 1η Συνάντηση Επιμελητηρίων (επιστημονική διοργάνωση ΕΒΕΑ), με θέμα «Εμπορικά Επιμελητήρια: Πρωτοβουλίες και καινοτόμες δράσεις ανάδειξης της Ελλάδας ως διακεκριμένου τουριστικού προορισμού. Καλές πρακτικές διμερών Επιμελητηρίων στον τομέα του τουρισμού».
  • 1η Πανελλήνια Συνάντηση Περιφερειών και Δήμων για τον τουρισμό: Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι και στελέχη της Αυτοδιοίκησης θα παρουσιάσουν προτάσεις, ιδέες και λύσεις για την ουσιαστική ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα
  • Forum: Θαλάσσιος Τουρισμός και Κρουαζιέρα: Με τη συμμετοχή αρμόδιων επαγγελματικών φορέων και επιχειρήσεων, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες, η δυναμική και η σημασία του τουρισμού κρουαζιέρας, αλλά και η αναγκαιότητα αλλαγών για την εκμετάλλευση του Home Ρorting.
  • Ημερίδα του ΣΕΤΕ με θέμα «Τουρισμός: Ανάπτυξη-Απασχόληση, εμπόδια & απειλές»
  • Το 2ο Συνέδριο DIGI.TRAVEL στο οποίο διεθνείς ομιλητές θα αναλύσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος στα ταξίδια και τον τουρισμό, ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε πετυχημένα case studies, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, εταιρειών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο online travel.

Ο δήμος Βόλβης δήλωσε συμμετοχή?

Πηγή: dimokratiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + eleven =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.