3ο Ετήσιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας με θέμα “Επιχειρώντας Ελληνικά: Ελαιόλαδο και Ελιά”

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Καινοτομίας Επιχειρηματικότητας Perrotis College – Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, διοργανώνει το 3ο Ετήσιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας με θέμα”Επιχειρώντας Ελληνικά: Ελαιόλαδο και Ελιά”.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16:30 στη Σπουδαστική Εστία “Αλίκη Περρωτή” στις εγκαταστάσεις της Σχολής στη Θεσσαλονίκη.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα 2310 492 829 & 850 ή να στείλετε email στο kae@afs.edu.gr.

Στόχος του Κέντρου είναι η ανάδειξη και υποστήριξη επιχειρηματικών ιδεών από νέα κυρίως άτομα που επιζητούν να αναπτύξουν μια βιώσιμη καριέρα στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και διακίνησης αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Οι συμμετέχοντες διδάσκονται την εφαρμογή σύγχρονων, αποτελεσματικών και καλών πρακτικών που είναι φιλικά προσκείμενες στο περιβάλλον και οι οποίες αξιοποιούν τις τοπικές πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Στο Κέντρο μπορούν να απευθύνονται νέοι και νέες απ’ όλη την Ελλάδα, λυκειακής ή ανώτερης εκπαίδευσης ασχέτως πρότερης επαγγελματικής εμπειρίας. Το πρόγραμμα, πέραν της επαγγελματικής-πρακτικής εκπαίδευσης παρέχει και δράσεις συμβουλευτικής που καταλήγουν σε επιχειρηματικά σχέδια για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δράσης. Αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση στον αγροδιατροφικό τομέα, το Κέντρο Αγροδιατροφικής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας θα στηρίξει την προσπάθεια σας.

Πηγή: ERGON blog

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

16 − nine =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.