Αίτημα για άμεση εκλογή νέου προέδρου στο ΔΣ λουτρών Ν. Απολλωνίας

ΑΠΟ : Γουρτζιλίδη Ανέστη/π.Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο ΑΕΙΛΝΑ

ΠΡΟΣ :

  1. Αλεξιάδη Σαράντη/Αντιπρόεδρο ΑΕΙΛΝΑ
  2. Κουτσαμπεγιούκ Δημοσθένη/μέλος ΔΣ ΑΕΙΛΝΑ
  3. Χλέπατα Στέργιο/μέλος ΔΣ ΑΕΙΛΝΑ

ΘΕΜΑ: Διαδικασία εκλογής Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου στην Ανώνυμη Εταιρία Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας.

Κύριοι,

Παρ’ ότι έχει παρέλθει ένας μήνας σχεδόν από την παραίτησή μου ως Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ανώνυμης Εταιρίας Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας και έχοντας δώσει περιθώριο μιας εβδομάδος για την ομαλή μετάβαση στη νέα διοίκηση της εταιρίας και παρ’ ότι έχω παραδώσει στον υποτιθέμενο νέο Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο κ. Φουντούκη Αθανάσιο, διαπιστώνω ότι δεν έχουν γίνει ακόμη οι προβλεπόμενες από το καταστατικό της εταιρίας διαδικασίες για την αντικατάσταση μου.

Αποτέλεσμα αυτών είναι να παρουσιάζομαι ακόμη στο ΓΕΜΗ ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας με ότι συνεπάγεται από αυτό.

Η εν λόγω ολιγωρία σας και αντικαταστατική σας  συμπεριφορά δημιουργεί σε μένα αποδειγμένη ζημία για την οποία επιφυλάσσομαι και να διεκδικήσω την αποκατάσταση αυτής.

Σας καλώ εντός μίας εβδομάδος από την παραλαβή της παρούσης όπως προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες της απεμπλοκής του ονόματός μου από την εταιρία. Σε διαφορετική περίπτωση θα εκ λάβω την ολιγωρία σας ως δόλια και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διασφαλίσω τα συμφέροντα μου και να προστατέψω τον εαυτό μου.

Η παρούσα επιστολή αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην έδρα της εταιρίας και αφού λάβει αριθμό πρωτοκόλλου παρακαλώ την γραμματεία όπως διαβιβάσει αρμοδίως αυτήν σε κάθε ένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ανέστης Γουρτζιλίδης 28/07/2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.