Απάντηση του κ. Β. Ζωγράφου σε δημοσίευμα του volvipress

Στην ερώτηση του δημοσιεύματος του Volvipress : «έχουμε τρεις υποψήφιους συνδυασμούς, με ένα κοινής αποδοχής δημοτικό πρόγραμμα;»… η επίσημη απάντηση είναι «ΝΑΙ»!!!
ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΝΑ «ΚΟΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Agenda 2019» με την μορφή «ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ» προς τους δημότες!!!
Αποτελεί μια αυτοδιοικητική πρωτοβουλία που σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζεται με τις «απολιθωμένες πρακτικές» του εγχώριου κατεστημένου στην περιοχή… όσο και εάν απεγνωσμένα προσπαθούν να ρίξουν «λάσπη» στην προσπάθεια αυτή!!!
Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση μας αυτή είναι γνωστοί σε όλους τους δημότες του Δ.βόλβης!!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ… ΠΟΥ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ»!!!
ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!
Γιατί όποιος αποφεύγει κάτι τέτοιο σημαίνει οτι δεν έχει επίγνωση ούτε της κατάστασης ούτε και των αντικειμενικών δυνατοτήτων του να υλοποιήσει τα όποια προγραμματικά σχέδιά του στα οποία δεσμεύτηκε προεκλογικά.
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
Με τον τρόπο αυτόν στέλνουμε το δικό μας μήνυμα στο τοπικό πολιτικό κατεστημένο για την ανάγκη αλλαγής αντίληψης και ανανέωσης σε ότι αφορά τη διοίκηση του Δήμου μας, όπου τα πρόσωπα πλέον δεν αποτελούν τους «πολιτικούς ΣΤΑΡ» αλλά το επίκεντρο είναι το
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΟΡΑΜΑ» που προτείνει ο συνδυασμός…γιατί τελικά αυτό και μόνο αυτό αποτελεί την εγγύηση για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής!!!

ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ Δ.ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!

Η απολιθωμένη πρακτική του τύπου «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ»… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ… ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ 2014-2019!!!
Οποιος έχει προτάσεις να τις γνωστοποιήσει δημόσια και ευχαρίστως να τις ενσωματώσουμε στην «AGENDA 2019».
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ!!!

Β.Ζωγράφος
Υπ. Δήμαρχος Δ.Βόλβης των συνεργαζόμενων συνδυασμών
“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.