Ας είναι η επόμενη μέρα των εκλογών η απαρχή νέας φιλοσοφίας

Η προεκλογική περίοδος για τις Δημοτικές εκλογές έχει ξεκινήσει και σύντομα θα μπούμε στην τελική ευθεία πριν την διαδικασία της κάλπης. Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις σίγουρα θα ενταθούν με θεμιτούς και δυστυχώς πιθανόν αθέμιτους τρόπους.

Πέρα όμως της προεκλογικής περιόδου αυτό που θα πρέπει να απασχολεί περισσότερο, όλους τους υποψήφιους στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, είναι η επόμενη μέρα.

Η επόμενη μέρα στην όποια άτομα από διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις με διαφορετικούς ιδεολογικούς προσανατολισμούς θα πρέπει πιθανόν να συνεργαστούν για τον λόγο τον οποίον οι δημότες θα τους έχουν τιμήσει με την ψήφο τους και οι οποίοι θα προσδοκούν να βοηθήσουν όλοι.

Η ανάπτυξη της περιοχής μας, η βελτίωση της καθημερινότητας και η ευημερία των συμπολιτών μας θα πρέπει να είναι πυξίδα που θα οδηγεί όλους τους εμπλεκόμενους στα δημοτικά πράγματα.
Αν οι υποψήφιοι θέλουν να κάνουν καλό σ αυτό τον τόπο πρέπει να ξεπεράσουν νοοτροπίες του παρελθόντος.

Κομματικές αντιπαλότητες επιβάλλεται να μείνουν έξω από την δημοτική πραγματικότητα.
Υπάρχουν ανάμεσα μας αξιόλογοι άνθρωποι από όλους τους χώρους σε όλες τις παρατάξεις με διάθεση προσφοράς στον τόπο και στον συνάνθρωπο από τους οποίους, δεν περισσεύει κανείς.

Η άποψη και η θέση που εκφράζω είναι καθαρά προσωπική αλλά πιστεύω πως βρίσκει σύμφωνους όλους τους σκεπτόμενους συμπολίτες μου.

Επικροτούμε τον εποικοδομητικό διάλογο, τις προτάσεις από όπου και αν προέρχονται οι οποίες αποδεδειγμένα με σοβαρά επιχειρήματα και μελέτες θα βελτιώσουν την ζωή των κατοίκων των περιοχών του Δήμου.

Μακριά από στείρες μικροπολιτικές και μικροκομματικές αντιπαραθέσεις και φανατισμοί δίχως ουσία και θετικό αποτέλεσμα.

Είμαστε στο 2019, είναι καιρός να αλλάξουμε νοοτροπία και να διδαχθούμε από τα λάθη του παρελθόντος.

Θα είμαστε ισχυροί όταν είμαστε ενωμένοι και έχουμε ως γνώμονα την ανάπτυξη και το καλό του τόπου σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ας είναι η επόμενη μέρα των εκλογών η απαρχή νέας φιλοσοφίας στο πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου μας.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημήτρης Λύτινας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 7 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.