Εκλογές 2023: Η ομιλία του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα στην Νέα Απολλωνία

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, έγινε η εκδήλωση του συνδυασμού “Βολβη Μπροστά – Διαμαντής Λιάμας” στην Νέα Απολλωνία.

Στην ομιλία του ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Μήνυμα νίκης έδωσε η Νέα Απολλωνία, με τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκδήλωσή μας, που έγινε στην κεντρική πλατεία.

Καλύτερη ποιότητα ζωής με σύγχρονες υποδομές, ευρύ φάσμα υπηρεσιών προς τον πολίτη και αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων για την προσέλκυση επισκεπτών, είναι το συμβόλαιο ευθύνης που έχουμε υπογράψει με τους κατοίκους του δήμου Βόλβης και το τηρούμε με ευλάβεια.

Σε λίγες μέρες με την ολοκλήρωση και της υδροδότησης του Νικομηδινού, όλος ο δήμος θα έχει πόσιμο νερό, λύνοντας χρόνια προβλήματα ποιότητας όπως στον Στίβο ή επάρκειας όπως στη Νέα Απολλωνία.
Στην ενότητα της Απολλωνίας, συνεχίζουμε με το μεγαλύτερο ίσως έργο της επόμενης πενταετίας που θα είναι η κατασκευή αποχετευτικού δικτύου και βιολογικού σταθμού επεξεργασίας λυμάτων στη Νέα Απολλωνία, που ήδη βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης.

Θωρακίζουμε τους οικισμούς με το μεγάλο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων της περιφέρειας, σε Στίβο, Περιστερώνα, Μεγάλο Ρέμα Νέας Απολλωνίας, και ιδιαίτερα σε Μελισσουργό, με τη διευθέτηση των χειμάρρων και την επέκταση της γέφυρας στον δρόμο προς Στανό.

Υπηρετώντας τους πολίτες προχωράμε στη Νέα Απολλωνία, την κατασκευή νέου παιδικού σταθμού και τη δημιουργία ΚΔΑΠ στον χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου.

Μεγάλος στόχος της επόμενης θητείας μας θα είναι η επαναλειτουργία των Λουτρών Νέας Απολλωνίας, όπου ήδη έχει εκδηλωθεί επενδυτικό ενδιαφέρον, με επενδυτές να έχουν παραλάβει τους φακέλους και τις οικονομοτεχνικές μελέτες, που έχει δημιουργήσει ο δήμος Βόλβης.

Σε αυτό τον στόχο θα βοηθήσει και η οργανωμένη προσπάθεια ανάδειξης της λίμνης Βόλβης σε κορυφαίο ναυταθλητικό και οικοτουριστικό προορισμό την οποία έχουμε ήδη αρχίσει, μαζί με το σχεδιαζόμενο άνοιγμα στο κοινό του Κάστρου της Ρεντίνας.

Η προσέλκυση τουρισμού από Ελλάδα και εξωτερικό θα γίνει ακόμα πιο συστηματικά με την κατάρτιση τοπικών σχεδίων τουριστικής ανάπτυξης για την καλύτερη αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων κάθε περιοχής.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κατοίκους της ενότητας Απολλωνίας για την θερμή συμπαράσταση τους, καλώντας τους να στηρίξουν τους υποψήφιους μας του συνδυασμού ΒΟΛΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ σε δημοτικό και τοπικά συμβούλια.

Προχωρούμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο που το αξίζει κάθε πολίτης του δήμου μας!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

11 + 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.