Εκλογές 2023: Η ομιλία του δημάρχου Βόλβης Διαμαντή Λιάμα στην Νέα Μάδυτο

Την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, έγινε η εκδήλωση του συνδυασμού “Βολβη Μπροστά – Διαμαντής Λιάμας” στην Νέα Μάδυτο.

Στην ομιλία του ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Με μια ανεπανάληπτη παρουσία, οι πολίτες γέμισαν την πλατεία της Νέας Μαδύτου, στέλνοντας ακόμα ένα νικητήριο μήνυμα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ήταν μια ακόμα αναγνώριση της συνέπειας λόγων και πράξεων με την οποία βαδίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, υλοποιώντας δεσμεύσεις.

Όπως οι 4 υποσχέσεις που δόθηκαν πριν τέσσερα χρόνια από τη Νέα Μάδυτο κι έγιναν πράξη: για σύγχρονο δημόσιο φωτισμό σε κάθε γωνιά, για 41 νέες ασφαλείς παιδικές χαρές σε 31 χωριά, για το πιο πλήρες δίκτυο ανακύκλωσης πανελλαδικά και για πόσιμο νερό σε κάθε οικισμό, με παράδειγμα την κατασκευή εξωτερικών αγωγών ύδρευσης, και υδραγωγείου, για την οριστική λύση, της υδροδότησης Απολλωνίας, Κοκκαλούς και Μοδίου.

Μπορεί η πανδημία να πήγε πίσω πολλά σχέδια, όμως δεν εγκαταλείψαμε τις δεσμεύσεις μας, για παράδειγμα την αντιπλημμυρική θωράκιση με πληθώρα έργων της περιφέρειας να βρίσκονται σε εξέλιξη, και στην ενότητα Μαδύτου, όπως οι διευθετήσεις των χειμάρρων Μπιλιάνη και Μοδίου.
Την έγκριση περιβαλλοντικών όρων, αναμένει το έργο εκσυγχρονισμού όλης της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Νέας Μαδύτου και Μοδίου, με δημιουργία μονάδας προ-επεξεργασίας για 10 βυτία ημερησίως από περιοχές της ενότητας που είναι εκτός δικτύου και μονάδας εξελιγμένου καθαρισμού και απολύμανσης.

Η μελέτη ανάπλασης του πεζοδρόμου Νέας Μαδύτου με εγκεκριμένη χρηματοδότηση από το πράσινο ταμείο και η συνέχεια με τους υπόλοιπους οικισμούς, η εγκατάσταση και νέων φωτιστικών σε δημόσιους χώρους, η ολοκλήρωση δημιουργίας παιδικού σταθμού Νέας Μαδύτου μαζί με το ανακατασκευασμένα γήπεδα ποδοσφαίρου και τα 5Χ5 σε Νέα Μάδυτο και Μόδι είναι ορισμένες από τις ενέργειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Μαζί με την επέκταση κοινωνικής φροντίδας και υπηρεσιών για όλο τον δήμου, για τις οποίες φροντίζει ο ΟΚΠΑΠ που εδρεύει στην Απολλωνία, και την προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με τα αδέσποτα στις κτιριακές εγκαταστάσεις στην Κοκκαλού.

Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την προσέλκυση επισκεπτών για τα δυο σημαντικά τοπόσημα του δήμου Βόλβης ου πρόκειται να αναδείξουμε: το Κάστρο της Ρεντίνας και την λίμνη Βόλβη.
Το άνοιγμα στο κοινό του μεγαλοπρεπούς βυζαντινού μνημείου και η μετατροπή της λίμνης σε κορυφαίο οικοτουριστικό κέντρο, όχι μόνο θα προσελκύσουν τουρίστες στην περιοχή και στον δήμο, αλλά θα ενδυναμώσουν και το ήδη εκδηλωμένο επενδυτικό ενδιαφέρον για την επαναλειτουργία των Λουτρών Νέας Απολλωνίας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κατοίκους της ενότητας Μαδύτου για την θερμή στήριξη τους, και τους καλώ να ενισχύσουν τη δυνατή ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού μας ΒΟΛΒΗ ΜΠΡΟΣΤΑ σε δημοτικό και τοπικά συμβούλια.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες ζωής σε κάθε συμπολίτη μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.