Εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης, μελών επιτροπών και εκπροσώπων στην ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας

dimosΣε κλίμα συναίνεσης η εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, μελών επιτροπών και εκπροσώπων στην ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης, όπως αναδείχθηκε από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 στον Σταυρό, με αντικείμενο τις διαδικασίες εκλογής: νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης, μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και εκπροσώπων του δήμου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη θέση του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης επανεκλέχθηκε ο Νικόλαος Θωμά.Αντιπρόεδρος ο Άγγελος Ρετζέπης από τη μείζονα αντιπολίτευση και γραμματέας η Πηνελόπη Σαραφίδου από την πλειοψηφία (όπως προβλέπει η νομοθεσία έπειτα από την άρνηση των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης να προτείνουν υποψήφιο).

Ο κ. Θωμά ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για την ευρεία ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του και τόνισε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται προς όφελος της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, σε συνθήκες ενότητας και ομοψυχίας.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Γεώργιος Αθανασιάδης, Ανδρέας Γαβριηλίδης, Ιωάννης Γούτας και Γεώργιος Δεμερτζής (από την πλειοψηφία), καθώς και οιΤηλέμαχος Βακουφάρης και Σουλτάνα Παντσάκη (από την αντιπολίτευση).

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Αντώνιος Ζάκας, Απόστολος Καρακίτσιος και Μαρία Χατζή(από την πλειοψηφία), καθώς και οι Γεώργιος Αντωνιάδης και Θεοχάρης Ελευθεριάδης (από την αντιπολίτευση).

Στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Άννα Βασιλειάδου, Αντώνιος Ζάκας, Ευστράτιος Καλούδης και Απόστολος Καρακίτσιος (από την πλειοψηφία), καθώς και οιΓεώργιος Αντωνιάδης και Κωνσταντίνος Μουρατίδης (από την αντιπολίτευση).

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Γεώργιος Δεμερτζής, Πηνελόπη Σαραφίδου και Χρήστος Χατζής (από την πλειοψηφία), καθώς και οι Θεοχάρης Ελευθεριάδης και Άγγελος Ρετζέπης (από την αντιπολίτευση).

Ως Εκπρόσωποι του δήμου Βόλβης στην ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας εκλέχθηκαν οι Θεόδωρος Ιορδανίδης (από την πλειοψηφία), και Δημήτριος Στοΐτσας (από την μειοψηφία).

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, επισημαίνοντας ότι θα συνεχισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου μέσα σε κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης αποτελείται από 27 δημοτικούς συμβούλους με την ακόλουθη σύνθεση: 16 ανήκουν στην παράταξη «Μπροστά με Γνώση, Συνέπεια, Αλληλεγγύη – Διαμαντής Λιάμας», 8 ανήκουν στην παράταξη «Δήμος Βόλβης Τόπος για να Ζεις – Δημήτρης Στοΐτσας», 2 στην παράταξη «Όλοι Μαζί για το Καλό μας – Γιώργος Νανάκος» και μια στην παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Βόλβης – Βάσω Πολυζωίδου».

dimosvolvis.gr/

1 thoughts on “Εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Βόλβης, μελών επιτροπών και εκπροσώπων στην ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας

  1. 21 σταυροί προτίμησης ένα άκυρο και 3 λευκά ψηφοδέλτια, για τον υποψήφιο Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Θωμά Νικόλαο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − twelve =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.