Ενοικίαση έκτασης 57 στρεμμάτων για τουριστική μονάδα στην Ασπροβάλτα

Ο Δήμος Βόλβης προκήρυξε διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί με φανερή, πλειοδοτική διαδικασία για την ανάδειξη μισθωτή προκειμένου να προβεί σε ενοικίαση για 50 χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 49 έτη τριών ακινήτων ιδιοκτησίας του συνολικής έκτασης περίπου 57 στρεμμάτων τα οποία βρίσκονται στη Δημοτική Κοινότητα Ασπροβάλτας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη η έκταση προορίζεται προς αξιοποίηση για τουριστικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την ανέγερση σε αυτήν τουριστικής μονάδας υψηλών προδιαγραφών και συναφών υποστηρικτικών υπηρεσιών με προτεραιότητα τη δημιουργία θεματικού πάρκου καθώς και πάρκου αναψυχής και διασκέδασης των επισκεπτών.

Βασικός στόχος του Δήμου είναι η επιλογή κατάλληλου μισθωτή ο οποίος θα αξιοποιήσει την έκταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Ο Δήμος αποσκοπεί στην προσέλκυση ενδιαφερόμενων επενδυτών οι οποίοι αποδεδειγμένα διαθέτουν τη δέουσα επιχειρηματική και τεχνική εμπειρία καθώς και τη χρηματοοικονομική επάρκεια. Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται στο ποσό των 48.000 ευρώ ως ετήσιο μίσθωμα.

Κατά την ημέρα της δημοπρασίας οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να πλειοδοτούν ανά 2.000 ευρώ και μόνο. Το προσφερόμενο ετήσιο μίσθωμα θα ακολουθεί απαραίτητα η υποχρέωση καταβολής πλέον του μισθώματος και του 10% επί των ετήσιων ακαθαρίστων εσόδων της επιχείρησης με το ποσό αυτό να μη δύναται να είναι μικρότερο των 50.000 ευρώ ετησίως. Το μίσθωμα να ξεκινήσει να καταβάλλεται από την ημερομηνία λειτουργίας έστω των ελάχιστων κατασκευών στην έκταση και όχι αργότερα από την 31η. 12. 2021 ή 3 έτη από την υπογραφή της σύμβασης.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Βόλβης την 18η Απριλίου από τις 12:00 έως τις 13:00 ενώπιον της Επιτροπής του Διαγωνισμού. Η δημοπρασία δύναται να συνεχισθεί και πέραν της οριζόμενης ώρας εφόσον εξακολουθούν χωρίς διακοπή οι προσφορές.

Κατεβάστε το αρχείο (Διακήρυξη Δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτων στη Δ.Κ. Ασπροβάλτας Δ.Ε. Αγίου)Διακήρυξη Δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτων στη Δ.Κ. Ασπροβάλτας Δ.Ε. Αγίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.