Η αδιαφάνεια ματαίωσε το volvi camp festival 2015

αδιαφάνειαΗ ανακοίνωση για την ματαίωση του Volvi camp Festival θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, πλην όμως δεν ήρθε να ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτε στα πολλά ερωτηματικά που αιωρούνταν στον αέρα αναφορικά με την διοργάνωση της εκδήλωσης. Αντίθετα η ανακοίνωση ήρθε να προσθέσει και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα ερωτηματικά αυτά.

Ο σοφός μας λαός χρησιμοποιεί μία παροιμία λέγοντας ‘’ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται’’ για να χαρακτηρίσει μία κατάσταση, και εδώ μάλλον υπάρχουν πολλά σύννεφα. Η αρχή έγινε με την χρησιμοποίηση του ονόματος του Δήμου Βόλβης, και της περσινής ανακοίνωσης του ΟΠΑΠ για την δημιουργία της φετινής εκδήλωσης. Μόλις έγινε γνωστό στο ευρύτερο κοινό, αποσύρθηκε εν ριπή οφθαλμού. Στην συνέχεια ακούγονταν διάφορα, για κάποιες συνεταιριστικές εταιρίες κλπ παράξενα…

Τίθενται απλά ερωτήματα.

  • Γιατί η εκδήλωση δεν δηλώθηκε ότι διενεργείται από ιδιώτες, προς ιδίων όφελος, οι οποίοι καταθέτοντας τα νόμιμα χαρτιά και δικαιολογητικά, θα τους παραχωρούνταν δημοτική έκταση προς χρήση, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα?
  • Τι εμπόδιζε λοιπόν τους διοργανωτές να βγουν δημόσια και να πουν, είμαστε εμείς, και η διοργάνωση θα γίνει με τον εξής τρόπο, τι πιο ξεκάθαρο και έντιμο?

Θα ήταν πιο έντιμο εκ μέρους των διοργανωτών απέναντι στους Δημότες μία ξεκάθαρη δήλωση, με τους πραγματικούς λόγους που λειτούργησαν κατ αυτόν τον τρόπο, και τους πραγματικούς λόγους της ματαίωσης.

Αποτελεί την μέγιστη γελοιότητα εκ των υστέρων να ισχυρίζεται κανείς ότι ”κάποιοι” ήταν εναντίων της εκδήλωσης. Λάθος. Κάποιοι δεν ήταν εναντίον της εκδήλωσης. Ήταν εναντίον της αδιαφάνειας.

ΥΣ. 1. Κάντε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους για να καταλάβετε ακριβώς όλο το ιστορικό.

2. Και η ανακοίνωση της ματαίωσης

ματαίωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × two =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.