Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου εκδήλωση στην Αρέθουσα του συνδυασμού “Βόλβη Μπροστά”

Από την Αρέθουσα στείλαμε ηχηρό μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

Μιας πορείας που στηρίζεται στα γερά θεμέλια της βελτίωσης της ποιότητας ζωής, της παροχής κοινωνικών και ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες και του καθαρού σχεδίου για το μέλλον.
Αναφέρθηκα στις δράσεις και στα έργα που αφορούν στην ενότητα της Αρέθουσας, όπως τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης που θα πλαισιώσουν την αντιπυρική προστασία του δάσους των Στεφανινών, την αντιμετώπιση στο θέμα της θολότητας του νερού της Αρέθουσας, την δημιουργία Πνευματικού κέντρου στον χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος, την ανάπλαση δημόσιων χώρων στην Αρέθουσα και σε άλλους οικισμούς, και στην ενίσχυση της ενδοδημοτικής συγκοινωνίας.

Η ανάδειξη της λίμνης Βόλβης και του Κάστρου της Ρεντίνας, μαζί με ενέργειες όπως η προβολή των εθίμων μας (Μπάμπω) και η δημιουργία ορεινών μονοπατιών (δάσος Στεφανινών) είναι μερικές από τις δράσεις που έχουμε ήδη βάλει σε τροχιά υλοποίησης, ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κατοίκους της Αρέθουσας για τη θερμή παρουσία τους και τους καλώ να στηρίξουν τους υποψήφιους μας σε δημοτικό και τοπικά συμβούλια, στηρίζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για μια καλύτερη ζωή στον δήμο Βόλβης.

Συνεχίζουμε για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας και σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας.

Βόλβη Μπροστά – Διαμαντής Λιάμας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.