Εκλογές 2023: Συνέντευξη με την Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Δεληγιάννη Σλάβη Λυσιμάχη

Θέσαμε τρεις ερωτήσεις στην κ. Δεληγιάννη Σλάβη Λυσιμάχη, η οποία είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην Δ.Ε. Μαδύτου, στις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023 με τον συνδυασμό “Βόλβης Μπροστά Διαμαντής Λιάμας”. Την ευχαριστούμε για τις απαντήσεις και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 08/10/2023 ήσαστε υποψήφια  δημοτική  σύμβουλος με τον συνδυασμό «Βόλβη μπροστά Διαμαντής Λιάμας». Μπορείτε να μα πείτε του λόγους  που σας οδήγησαν να διεκδικήσετε την ψήφο των δημοτών του δήμου Βόλβης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ήταν κάτι που έγινε μόνο του, αβίαστα, ήρθε όταν έπρεπε. Ήμουν επιλογή από έναν από τους συγχωριανούς μου, κάτι είδε σε εμένα από τα πολλά που είχα δεί εγώ για τον τόπο μας. Δεν μπορούσα λοιπόν να αρνηθώ σε κάτι που μπορώ και θέλω. Λειτουργώ πάντα με αίσθηση και γνώση, αισθάνομαι λοιπόν ότι μπορώ να προσφέρω να παράγω έργο να ωφελήσω.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για ποιους λόγους πιστεύετε ότι οι συνδημότες μας θα πρέπει να σας τιμήσουν με την ψήφο τους;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα το κάνουν μόνο αν πιστέψουν σε εμένα, οι άλλοι λόγοι είναι περιττοί. Η προσφορά δεν έχει αντάλλαγμα. Ο μόνος λόγος λοιπόν είναι ποια είμαι και τι μπορώ να προσφέρω.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ευχόμαστε να σας δούμε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βόλβης. Σε ποια ακριβώς ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα του δημότη θα επικεντρωθείτε πιστεύοντας ότι μπορείτε να προσφέρετε λύσεις ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όπου υπάρχει ανάγκη. Παρατηρούμε τις ανάγκες με συναίσθηση, λειτουργούμε με γνώση και λογική, και καταλήγουμε σε επιλογές. Έτσι λοιπόν δίνονται οι λύσεις, με μάχη, εσωτερική και εξωτερική.

Το τι μπορώ να κάνω που και πώς οι περισσότεροι το γνωρίζουνε, ήρθε η ώρα να με αναγνωρίσουνε.

Εγώ λοιπόν θέλω να τιμήσω το όνομά μου και να συνεχίσω να δίνω λύσεις στην μάχη!

Δείτε το βιογραφικό εδώ

Δείτε το βίντεο εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + four =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.