Μείωση των δημοτικών τελών ή απαλλαγή από αυτά για τους απόρους

xrimataΌχι δεν εγκρίθηκε από το ΔΣ του δήμου Βόλβης. Απλά κάνουμε ερώτηση. Πρόκειται να συζητηθεί μείωση των δημοτικών τελών ή απαλλαγή από αυτά για τους απόρους, τα άτομα με αναπηρίες και τους πολύτεκνους;

Αιτήσεις για απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη στο Δήμο Ψυχικού

Πρόσφατα εγκρίθηκε μείωση των δημοτικών τελών ή απαλλαγή από αυτά για τους απόρους, τα άτομα με αναπηρίες και τους πολύτεκνους. Η εν λόγω μείωση των δημοτικών τελών από το Δημοτικό Συμβούλιο (Απόφαση 227), στόχο έχει τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων κοινωνικά δημοτών, που έχουν την περίοδο αυτή μεγαλύτερη ανάγκη, με κοινωνικά κριτήρια, ώστε να βοηθηθούν στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

1 thought on “Μείωση των δημοτικών τελών ή απαλλαγή από αυτά για τους απόρους

  1. Άραγε στο δικό μας Δήμο Βόλβης, είναι καταγεγραμμένοι οι κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες συνδημοτών μας? Είναι καταγεγραμμένες οι οικογένειες Πολυτέκνων, Αμεα, Ανέργων,Μονογονεικών Οικογενειών και απόρων? Έχει υπάρξει μέριμνα, σχεδιασμός και μελλοντικά υλοποίηση κάποιου προγράμματος προς την βοήθεια των Συνδημοτών μας?

    Νομίζω ότι όλα αυτά εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ΟΚΠΑΠ άρα σε αυτούς που αποτελούν την Αγία τριάδα της ανυπαρξίας. Τον Πρόεδρο Αντώνης Στοίτσα, την Αντιπρόεδρο Σαραφίδου Πηνελόπη και τον Χατζή Χρήστο, ο οποίος είναι εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Παιδείας με ευθύνη της επίβλεψης, της εποπτείας και τον συντονισμό δράσεων του Δήμου Βόλβης στην εφαρμογή πολιτικών ή τη συμμετοχή σε δράσεις και προγράμματα, που στοχεύουν στη μέριμνα, υποστήριξη και φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

    Σε ένα Δ.Σ ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ παραπονέθηκε για κάποια δημοσιεύματα του Volvipress σε θέματα που αφορούσαν τις αρμοδιότητες του. Ζήτησε προτάσεις. Όλος ο κόσμος βλέπει ότι δεν σταματούν συνεχώς να αναρτούνται προτάσεις δράσεων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται σε άλλους Δήμους. Παραπονέθηκαν ότι η πληροφόρηση και οι προτάσεις αυτές δεν φτάνουν στα χέρια τους. Αν τους υπολογιστές που έχετε στον Δήμο κύριοι Αιρετοί τους έχετε μόνο για να παίζετε πασιέντζα, χρησιμοποιήστε τους για καλό σκοπό επιτέλους. Αν δεν ξέρετε να τους χρησιμοποιήσετε, ζητήστε απο τον Διαμαντή Λιάμα να φέρει εκπαιδευτές να σας κάνει σεμινάρια στον Δήμο.

    Απαλλάξτε μας από την ανυπαρξία σας, παραδίδοντας τις θέσεις σας σε κάποιους ικανούς που θέλουν να προσφέρουν στους συμπολίτες τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + nineteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.