Μπέρδεμα με τις έδρες στα Δημοτικά Συμβούλια

volvi press 0 Σχόλια

Ελάχιστοι δήμοι γνωρίζουν αυτή τη στιγμή τη σύνθεση των δημοτικών συμβουλίων καθώς ούτε η Singular βγάζει τις έδρες ανά δημοτική κοινότητα, αλλά ούτε και τα πρωτοδικεία έχουν εκδώσει δικαστική απόφαση για την κατανομή των εδρών. Έτσι μπορεί κάποιοι υποψήφιοι να γνωρίζουν μεν την έκδοση των αποτελεσμάτων του πρωτοδικείου για το πλήθος των σταυρών που έλαβαν και για τη σειρά κατάταξης που έχουν, αλλά δεν γνωρίζουν πόσες έδρες βγάζει ο συνδυασμός τους στην δική τους περιφερειακή ενότητα.

Το μπέρδεμα γίνεται περισσότερο πολύπλοκο καθώς οι έδρες δεν βγαίνουν όπως παλιότερα με τα μεγαλύτερα υπόλοιπα κάθε συνδυασμού ανά δημοτική κοινότητα αλλά με το μοίρασμα από τα κάτω προς τα πάνω του συνολικού αριθμού των εδρών.

Άλλο ένα μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί, καθώς τα πρωτοδικεία βγάζουν διαφορετικά αποτελέσματα από την Singular που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπ. Εσωτερικών. Αυτό σημαίνει ότι σε πολλές περιπτώσεις οι κατανομή των εδρών θα αλλάξει και μάλιστα με πολύ μικρές αποκλείσεις στο πλήθος των ψηφοδελτίων αφού οι έδρες είναι πολύ εύκολο να μετακινηθούν όταν δεν μένουν αδιάθετες.

Σχόλια
Ετικέτες
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση