Ο Σταυρός του Δήμου Βόλβης τροφοδοτείται εντός του 2021 με φυσικό αέριο

Ο Δήμαρχος Βόλβης, κ. Διαμαντής Λιάμας υποδέχθηκε στον Σταυρό τον Διευθυντή Ανάπτυξης Αγοράς Φυσικού Αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Μιχάλη Στεργιόπουλο, τον Διευθυντή Κατασκευής Δικτύου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Γεώργιο Λαχωρά και στελέχη της Εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Βόλβης, κ. Διαμαντής Λιάμας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επέκταση του δικτύου διανομής στη περιοχή. Αναγνώρισε τα πλεονεκτήματα της υλοποίησης ενός τόσο σημαντικού αναπτυξιακού έργου, το οποίο προσφέρει εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας στους πολίτες και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Από την πλευρά του ο κ. Στεργιόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, έως τον Σεπτέμβρη του 2021 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η τροφοδοσία του Σταυρού του Δήμου Βόλβης.

Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται από την Δημοτική Αρχή η παραχώρηση του δημοτικού χώρου για την κατασκευή του Σταθμού Αποσυμπίεσης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας δεσμεύτηκε για την άμεση δρομολόγηση των ενεργειών και την παραχώρηση του χώρου στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών της Εταιρείας. Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Κατασκευής Δικτύου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λαχωράς, η έναρξη των εργασιών για την επέκταση του δικτύου διανομής θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των ενεργειών του δήμου, στοχεύοντας στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων κατά την επόμενη χειμερινή περίοδο. Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια εκτέλεσης των εργασιών, εστιάζοντας στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των τελικών καταναλωτών και των Χρηστών Διανομής.

Ο κ. Στεργιόπουλος τόνισε ότι για όλο το 2021 τα τέλη σύνδεσης θα παρέχονται με 100% έκπτωση για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου της ΕΔΑΘΕΣΣ και για όλες τις χρήσεις, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

Διαβάστε επίσης Εντός του 2021 το Φυσικό Αέριο στον δήμο Βόλβης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.