Όλα πηγάζουν από τον λαό και καταλήγουν σε αυτόν

Από τότε που θυμάμαι αυτόν τον τόπο καλός βουλευτής ήταν αυτός που θα διόριζε το παιδί μας στο δημόσιο, αυτός που θα έφτιαχνε μια καλή μετάθεση, αυτός που θα έβρισκε μια λύση για να κάνει την δική μας ζωή καλύτερη και ας έκανε του γείτονα χειρότερη , αυτός που θα εύρισκε ένα κρεβάτι σε ένα νοσοκομείο και ας το έχανε αυτός που το είχε .

Ένα ρουσφέτι αποκλειστικά μόνο για μας . Αυτό ήταν το κριτήριο επιλογής του Ποιος είναι ικανός, άξιος, πατριώτης πολιτικός.

Ρηχά οράματα , ανίκανοι διαχειριστές . Χωρίς ψυχή . Όμορφα στολισμένα νεκροταφεία .

Σήμερα ζούμε μια τραγική κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα μας φταίνε αυτοί και όχι οι άλλοι. Αύριο θα μας φταίνε οι άλλοι και όχι αυτοί .

Πώς προχωρεί ένα λαός όταν η ψήφος του καθορίζεται από το πόσο ανίκανη είναι μια κυβέρνηση και όχι από το πόσο ικανή είναι μια αντιπολίτευση ; Κακές αντιπολιτευσεις, κακές κυβερνήσεις πάντα .

Λέτε ότι δεν υπάρχουν πατριώτες πολιτικοί να δώσουν την ψυχή τους για αυτήν την χώρα , μα ξεχνάτε ότι εσείς τους επιλέγετε. Όταν η επιλογή γίνεται με λάθος κριτήρια, λάθος επιλογή θα είναι.

Έχω ένα όραμα. Να αλλάξετε . Να θυσιάσετε το εγώ για την πατρίδα. Μια θυσία αντίστοιχη της θυσιας αυτών που πότισαν με το αίμα τους αυτόν τον τόπο για αυτήν την Πατρίδα.

Να έχετε έναν και μόνο σκοπό .Να πάει μπροστά η χώρα. Μια δυνατή χώρα δεν διαπραγματεύεται το δίκιο της. Μια δυνατή χώρα δεν συνθηκολογεί. Μια δυνατή χώρα χρειάζεται ανιδιοτελείς πολιτικούς άνδρες η γυναίκες. . Χρειάζεται αγάπη και δουλειά . Κόπο και ιδρώτα. Αλήθεια και ευθιξία . Κατάθεση ψυχής .

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − fifteen =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.