Ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού “ΒΟΛΒΗ Ισχυρός Δήμος”

Λίγες ημέρες υπολείπονται μέχρι τις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου και οι υποψήφιοι δήμαρχοι άρχισαν σιγά σιγά να ανακοινώνουν τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Το volvipress.gr θα παρακολουθεί και θα ενημερώνει λεπτομερώς τους αναγνώστες του σχετικά για της εκλογές στον δήμο Βόλβης. Όλοι οι υποψήφιοι, όλων των συνδυασμών, μπορούν να μας στέλνουν για δημοσίευση άρθρα, συνεντεύξεις, προγράμματα, εκδηλώσεις κλπ.

Άρχισαν να δημοσιεύονται τα ονόματα του συνδυασμού “ΒΟΛΒΗ Ισχυρός Δήμος” επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Δημήτρης Στοίτσας. Όλα τα ονόματα που θα συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Η σελίδα θα ανανεώνεται και θα προστίθενται νέα ονόματα όταν και αν αυτά ανακοινωθούν από τον συνδυασμό “ΒΟΛΒΗ Ισχυρός Δήμος”

Η κυρία Σύλβια-Ασημούλα Σμάγαδη-Τσολάκη είνα παντρεμένη και έχει δυο παιδιά. Κατοικεί μόνιμα στον Σταυρό Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει μέλος στα διοικητικά συμβούλια Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων γυμνασίου και λυκείου Σταυρού.

Ο Κωνσταντίνος Πανάρας έχει γεννηθεί στον Σταυρό Θεσσαλονίκης το 1984. Μεγάλωσε στον Σταυρό και από μικρός είχε αγάπη για τη θάλασσα και το ναυτικό επάγγελμα για αυτό και επέλεξε να σπουδάσει στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας.

Η Ελένη Κωστούδη γεννήθηκε το 1985 και κατοικεί στη Νέα Απολλωνία. Είναι παντρεμένη και έχει 1 παιδί. Είναι απόφοιτη του τμήματος της Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ. και της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Ο Χαράλαμπος Καραφωτάκης είναι κάτοικος Νέας Μαδύτου. Γεννήθηκε το 1997 και είναι Φοιτητής στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ‘Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον τομέα του Μάρκετινγκ.

Η Φουσκίδου Σμύρνα (Ισμήνη) είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη 30 ετών. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος. Ενεργός Πολίτης

Η Ελένη Γκλεζάκη είναι κάτοικος Σταυρού, παντρεμένη με παιδί. Είναι 20 χρόνια καθηγήτρια Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τα οποία, τα τελευταία 15 έτη, διδάσκει στο Επαγγελματικό Λύκειο Σταυρού. Τη χρονιά που διανύουμε είναι αναπληρώτρια διευθύντρια και σε προηγούμενα έτη είχε οριστεί υπεύθυνη των τομέων Πληροφορικής και Οικονομίας.
Τα τελευταία 2 χρόνια είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου Σταυρού «Μέγας Αλέξανδρος» και του Συλλόγου Ποντίων Σταυρού «Ξενιτέας». Παράλληλα συμμετέχει και στα αντίστοιχα χορευτικά τμήματα των 2 συλλόγων.

Ο Γιάνης Μίχος γεννήθηκε το 1961 στο Στίβο Θεσσαλονίκης. Μεγαλώνοντας ως ο μεγάλος γιος αγροτικής οικογένειας, βοηθούσε τους γονείς του ήδη από την παιδική του ηλικία στην συγκομιδή καπνού. Τελειώνοντας το Λύκειο στη Νέα Μάδυτο, εισήχθη στο τμήμα νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησε το έτος 1984. Έκτοτε και μέχρι σήμερα ασκεί μαχόμενη Δικηγορία. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών, της Μαργαρίτας και της Ελένης, φοιτητριών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 

Η Αποστολοπούλου Ειρήνη, γεννημένη το 1996, κάτοικος Νέας Μαδύτου, είναι απόφοιτη του τμήματος μαιευτικής της ΣΕΥΠ του Τ.Ε.Ι.Θ. Προσωρινά απασχολούμενη στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο.

Ο Δημήτρης Ματθαιόπουλος είναι πτυχιούχος Προγραμματιστής Η/Υ και Αγγλικής γλώσσας, κάτοικος Μικρής Βόλβης. Είναι Ασφαλιστικός σύμβουλος και διευθυντής στο τμήμα πωλήσεων και εμπορίου σε εταιρίες video game. Δραστηριοποιείται επίσης και με την παραγωγή αγροτικών βιολογικών προϊόντων στη Μικρή Βόλβη.

Ο Στέργιος Αραμπατζής είναι μόνιμος κάτοικος Αρέθουσας. Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Μέχρι και το 2010 ήταν Ταχυδρομικός Πράκτορας Λαγκαδά. Σήμερα είναι Αγρότης. Είναι ενεργός πολίτης από το 1982 έως και σήμερα. Διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος από το 1986 έως και το 1990. Πρόεδρος της κοινότητας Αρέθουσας από το 1990 έως το 1998. Ήταν συνεργάτης της επάρχου Λαγκαδά Πόπης Καλαϊτζή από το 2002 έως και το 2006. Την ίδια χρονική περίοδο διετέλεσε και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αρέθουσας

Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος ΣΕΛΕΤΕ
Γεννήθηκε και κατοικεί στον Περιστερώνα Θεσ/νίκης
Αποφοίτησε από το Λύκειο Ν. Μαδύτου.
Είναι εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Διατηρούσε για 25 έτη γραφείο μελετών και κατασκευών ιδιωτικών και δημόσιων Η/Μ έργων
Διατηρεί παραγωγική μονάδα αιγοπροβάτων στον Περιστερώνα Θεσ/νίκης.

Ο Αθανάσιος Φουντούκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Απολλωνία. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα Βουλκανιζατέρ. Ενεργό μέλος καθώς έχει εκλεγεί στην τοπική αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε Πρόεδρος σχολικής επιτροπής. Εκλέχθηκε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη διοίκηση των Ιαματικών Λουτρών Νέας Απολλωνίας

Η Συμέλα Αθανασιάδου γεννήθηκε το 1981 και είναι κάτοικος Μαυρούδας. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε βιοτεχνία ζωοτροφών

Η Λιτσάκη Μαρία έχει γεννηθεί και κατοικεί στο Σταυρό. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι τελειόφοιτη του ΓΕΛ Σταυρού και εργάζεται ως λογίστρια. Ενεργό μέλος στην τοπική κοινωνία του Σταυρού ήταν δημοτική σύμβουλος και εκλεγμένη στο τοπικό συμβούλιο του Σταυρού. Επίσης, υπήρξε μέλος σχολικών επιτροπών

 

Ο Κυριάκος Νίτης έχει γεννηθεί στη Νέα Μάδυτο, όπου και κατοικεί.
Είναι παντρεμένος και δραστηριοποιείται ως εμπειροτέχνης οικοδόμος δημοσίων έργων. Διετέλεσε μέλος του σωματείου οικοδόμων επί σειρά ετών.

Ο Λαφαζάνης Στέλιος (Αστέριος) γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βρασνά Θεσσαλονίκης.
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Διατηρεί δική του επιχείρηση εμπορίας ελαστικών στα Νέα Βρασνά από το 1984 μέχρι σήμερα. Έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της ζωής του στην ενασχόληση με τα κοινά. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος επί 16 συνεχή έτη στον πρώην Δήμο Αγίου Γεωργίου και στον Δήμο Βόλβης, ενώ υπηρέτησε τον τόπο μας, ως Αντιδήμαρχος την διετία 2004-2005, το 2008 και το 2010.

O Νικόλαος Δάδος γεννήθηκε και κατοικεί στην Νέα Απολλωνία. Είναι απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων. Από μικρός ασχολήθηκε με την γεωργία και την κτηνοτροφία και σήμερα διατηρεί μία κτηνοτροφική μονάδα γαλακτοπαραγωγής, στην Νέα Απολλωνία.

Η Νικολέτα Τσουκαλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Μάδυτο. Τελείωσε Σχολή Διοίκησης και Μάρκετινγκ. Εργάζεται στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου βιομηχανίας τροφίμων. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τον Αθλητισμό και την μουσική.

Η Αντωνία Γιαννακίδου είναι μόνιμος κάτοικος της μεγάλης Βόλβης. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά.
Εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται μαζί με τον σύζυγό της στον κλάδο της κτηνοτροφίας.
Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου « ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΘΩΜΑΣ ».

Ο Παναγιώτης Βαφειάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σταυρό Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σκορδά από την Ασπροβάλτα. Ασχολείται επαγγελματικά με τον τομέα της παράκτιας αλιείας και είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Αλιέων Στρυμωνικού Κόλπου. Πτυχιούχος Η/Υ και Αυτοματισμών. Ποδοσφαιριστής του Αθλητικού Συλλόγου Βρασίδας Βρασνών. Με ενεργή δράση στον τουριστικό τομέα της περιοχής.

Ο Κωνσταντίνος Kότογλου γεννήθηκε στο Σταυρό Θεσσαλονίκης και είναι πατέρας τριών παιδιών.
Σπούδασε Φυσικοθεραπευτής – Οστεοπαθολόγος στη Σουηδία, όπου και εργάστηκε 25 χρόνια. Διετέλεσε υπεύθυνος ολυμπιακών ομάδων Σουηδίας για την αποκατάστασή τους.
Επίσης εργάστηκε στην Ελλάδα ως φυσικοθεραπευτής σε εθνικές ομάδες volleyball και στίβου, καθώς και στις ομάδες του ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗ και ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.
Το 2014 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Στοΐτσα Δημήτρη.

Ο Ιωάννης Κοκτσίδης είναι κάτοικος της Νυμφόπετρας.
Ήταν υπάλληλος τεχνικός καπνού και σήμερα είναι συνταξιούχος.

Η Έλλη Καραγιαννούδη του Ιωάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βρασνά απ’ όπου κατάγεται η οικογένεια της. Γονείς της είναι ο Γιάννης και η Μαγδαληνή Καραγιαννούδη. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών αγοριών. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ασκεί το επάγγελμα της με έδρα τα Νέα Βρασνά, όπου διατηρεί τεχνικό γραφείο. Είναι φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Η Ποϊκλή Ευμορφία (Μόρφω) γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άνω Σταυρό Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από τον Προφήτη. Είναι παντρεμένη και έχει δυο παιδιά.
Τα τελευταία 20 χρονιά εργάζεται ως λογίστρια.

Ο Γεώργιος Τζαμπαζάκης γεννήθηκε το 1963 στο Σταυρό του Δήμου Βόλβης, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Έχει αποφοιτήσει από τη σχολή ενωμοταρχών στη Ρόδο με άριστα. Υπηρέτησε ως διοικητής στον Αστυνομικό σταθμό Αγκίστρου Σερρών, Α.Τ Σιδηροκάστρου Σερρών σε διάφορες υπηρεσίες του νομού Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Διοικητής του Αστυνομικού Σταθμού Αρέθουσας επί δεκαετίας και του Αστυνομικού Τμήματος Σοχού από όπου και αποστρατεύτηκε. Μετά την αποστράτευσή του, από την Αστυνομία, δημιούργησε δική του επιχείρηση στο Σταυρό, μαζί με την σύζυγο του και τον γιο του

Ο Γεώργιος Ξανθόπουλος είναι κάτοικος Νυμφόπετρας. Κτηνοτρόφος με μονάδα γαλακτοπαραγωγής αγαπά τον τόπο και τους ανθρώπους του και πιστεύει ότι αξίζουν κάτι καλύτερο από αυτό που έχουν σήμερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Γεώργιος Τσολάκης γεννήθηκε το 1993 και είναι κάτοικος της Νέας Απολλωνίας. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών με ειδικότητα στην κατεύθυνση των Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών. Ως μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου έχει διατελέσει Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος της Σχολής του. Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός. Δίπλα στον πατέρα του που διετέλεσε Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής στην θέση του Περιφερειακού Διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας έμαθε τι σημαίνει υπευθυνότητα, οργάνωση, αγώνας, ομαδική δουλειά και αποφασιστικότητα. 

Η Λίτσα Χρυσάφη είναι γεννημένη στο Ντόρντμουντ και μητέρα δύο παιδιών. Εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων σε πολυκατάστημα και ταυτόχρονα συμμετέχει ως καθηγήτρια χορού σε τοπικά δημοτικά συγκροτήματα. Είναι λάτρης της τοπικής μας παράδοσης και είχε την ευκαιρία να την κάνει γνωστή μέσω πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στο Σχολάρι του Δήμου Βόλβης. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 3 κόρες. Έχει αποφοιτήσει από Τεχνική Σχολής Μηχανολόγων – Μηχανικών στην Θεσσαλονίκη, όπου διέμενε. Στη συνέχεια αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Σχολάρι, όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με την εστίαση και κατόπιν στον αγροτικό τομέα. Διετέλεσε πρόεδρος στον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού,όπου μέχρι και σήμερα στηρίζει την προσπάθεια της διοίκησης. Ασχολείται με θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σχεδόν μια δεκαετία. 

Γέννημα θρέμμα της Νέας Απολλωνίας ο Ναθαναήλ Αρνάκης εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τομέα της γεωργίας ενώ επί 20 χρόνια διατηρούσε βιοτεχνία ρούχων στην Νέα Απολλωνία. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.
Σε όλη του τη ζωή ενδιαφερόταν για τα κοινά. Εκλεγμένος Κοινοτικός Σύμβουλος επί σειρά ετών. Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος και από το 2014 έχει εκλεγεί Σύμβουλος του Οργανισμού Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας Δήμου Βόλβης.

Ο Κροστάλης Νικήτας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόδι. Σήμερα κατοικεί στη Νέα Μάδυτο. Είναι παντρεμένος και έχει 4 παιδιά. Η επαγγελματική του δραστηριότητα είναι χειριστής οδοποιητικών μηχανημάτων και επαγγελματίας μεταφορέας. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Κοινότητας Μοδίου καθώς και μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Μοδίου ”Ηρακλής”

Ο Δημήτρης Δελής γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Προφήτη. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Γαζή και έχει 2 παιδιά τον Άγγελο και τη Σταματία. Ασχολείται με εκτυπώσεις offset.
Είναι ενεργός πολίτης με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και εθελοντική προσφορά στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Προφήτη.
Ακόμη υπήρξε ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια, στην ομάδα του Προφήτη, της οποίας ήταν προπονητής και μέλος της Διοίκησης.

Είναι μόνιμος κάτοικος Ασπροβάλτας, παντρεμένος με την Βέντσου Ιωάννα και έχει 3 παιδιά. Έχει εργαστεί ως οδηγός στα ΚΤΕΛ και σήμερα εργάζεται στον ΟΑΣΘ.
Τα τελευταία 25 χρόνια συμμετέχει ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει εκλεγεί επανειλημμένως στις κοινοτικές εκλογές της Ασπροβάλτας και στη συνέχεια στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Αγ. Γεωργίου. Από το 2008 είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Ασπροβάλτας και η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Γεωργίου. Στο εργασιακό του χώρο ασχολείται με το συνδικαλισμό και έχει εκλεγεί στο Δ.Σ. του ταμείου Αλληλοβοηθείας προσωπικού ΟΑΣΘ & ΚΤΕΛ Ν.Θεσ/νίκης στη θέση του ταμία, αντιπροέδρου και προέδρου δίνοντας καθημερινά αδιάκοπο αγώνα, για τους συναδέλφους του.
Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Ήταν εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας Δήμου Βόλβης και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Γεννήθηκε στις Σέρρες και μεγάλωσε στη Γερμανία. Φοίτησε στη Σχολή Αστυνομίας στα Γρεβενά και τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, υπηρετώντας σε διάφορα Αστυνομικά Τμήματα όπως επίσης στην Τροχαία Ασπροβάλτας και στην ΟΜΑΔΑ Ζ Θεσ/νίκης.
Έχει διατελέσει μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Βρασνών. Ακόμη είναι ενεργό μέλος Ποντιακού Συλλόγου Σταυρού “Ξενιτέας”, Γραμματέας στον Ευρωπαϊκό Ελληνογερμανικό Σύλλογο Ασπροβάλτας, μέλος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομίας (IRA-international Police Association) και Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η Ασπροβάλτας.

Η Καλλιντζή Καλλιόπη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι μητέρα δύο παιδιών.
Η καταγωγή της είναι προσφυγική. Ο πατέρας της Καλλιντζής Βασίλειος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μ. Βόλβη και η μητέρα της Ζαφείρω στο Δροσερό Γιαννιτσών.
Σπούδασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Τορίνου Ιταλίας και εργάστηκε ως Αγροτικός Ιατρός σε ορεινό χωριό της Πελοποννήσου. Ειδικεύθηκε στην παθολογία, στο πανεπιστήμιο του Τορίνου, ενώ στη συνέχεια έλαβε την πλήρη ειδικότητα της καρδιολογίας από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθήνας. Έχει εργαστεί στο Δημόσιο ως Επιμελήτρια Α’ – Καρδιολόγος και είναι επιστημονικός συνεργάτης στο ΕΛ.Ι.Κ.Α.(Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας).
Από το 2014 εργάζεται ως καρδιολόγος στον Σταυρό.

O Λαζαρούδης Μπάμπης γεννήθηκε και ζει στα Νέα Βρασνά.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας ηλεκτρολόγος και ασχολείται με ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κτηρίων και βιομηχανικών χώρων σε Γερμανία και Ελλάδα. Συμμετέχει ενεργά σε πολλά αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής των Νέων Βρασνών.
Η Πολυτίμη Παπαδοπούλου είναι ένας νέος άνθρωπος που ζει στα Νέα Βρασνά και θέλει να δει το Δήμο μας να στηρίζει και να βοηθά τη νέα γενιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από όπου αποφοίτησε με άριστα και έχει εργαστεί ως υπεύθυνη σε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα
Ο Γιώργος Παπαδιοδώρου (Πωλ) είναι μόνιμος κάτοικος Νέων Βρασνών. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον κλάδο του τουρισμού. Έχει μακροχρόνια ενασχόλησή με τα κοινά και έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος για 12 έτη. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης καθώς και Αντιδήμαρχος Έργων για 5 έτη στο Δήμο Αγίου Γεωργίου
Ο Νίκος Ζορμπάς είναι κάτοικος του Σταυρού και ασχολείται με την υλοτομία. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Καρπούζη και έχουν δύο παιδιά.
Είναι μέλος του Δασικού Συνεταιρισμού και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Μέγας Αλέξανδρος” Σταυρού. Έχει διατελέσει Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου στο Σωματείο Δασεργατών Μακεδονίας – Θράκης και Σύμβουλος Εποπτικού στο Δασικό Συνεταιρισμό Σταυρού η ”ΕΝΩΣΗ” . 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − 19 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.