Πέντε (5) ακόμη Απινιδωτές στον Δήμο Βόλβης

volvi press 1 Σχόλιο

Μεταφέρουμε από την Σελίδα του facebook KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές την παρακάτω ανάρτηση είδηση

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ, ένας Δήμος που δείχνει ξεκάθαρα τις προτεραιότητες του καθώς προμηθεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα 5 ακόμη σωτήρια μηχανήματα.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο της καρδιάς μας κο Λιάμα Διαμαντή και φυσικά στους εκπαιδευτές μας Χρήστο Τιαλιάκα, Αθανασία Μιχαλάκη και Κική Γερακούδη για την ακούραστη δράση τους!!!

Ο Χρήστος Τιαλιάκας μέχρι σήμερα βοήθησε να επανέλθει ένα θύμα καρδιακής ανακοπής στη ζωή, να μπουν άλλοι 3 Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές στην περιοχή και δείχνει πραγματικά ασταμάτητος!!!

Άμεσα οι 5 νέοι AEDs θα μπουν στον εθνικό χάρτη απινιδωτών με σκοπό να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του δικτύου ανανηπτών και απινιδωτών NO.NO.GO που αναπτύσσουμε καθημερινά

Ο δικός σας Δήμος έχει τέτοιες προτεραιότητες?
Επιθυμεί με τέτοιες δράσεις να σωθούν ζωές?

Αν ναι, το KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές και η ΕΕΕΠΦ / Eeepf Thessaloniki είναι εδώ για να σας εκπαιδεύσουν, να σας οργανώσουν [NO.NO.GO project] με σκοπό να συμμετέχετε σε κάτι καινοτόμο για τα Ελληνικά δεδομένα που έχει βοηθήσει να επιστρέψουν ήδη 13 θύματα καρδιακής ανακοπής στη ζωή, από απλούς εκπαιδευμένους πολίτες και ΠΑΙΔΙΑ!!!

Συγχαρητήρια στον ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
One Response to “Πέντε (5) ακόμη Απινιδωτές στον Δήμο Βόλβης”
  1. volvi press
    # 26/08/2018 στο 7:55 ΜΜ

    Τοποθέτηση ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ. Ενός εκ των 5 που αγόρασε ο ΔΗΜΟΣ ΒΌΛΒΗΣ !!! στο κάμπινγκ Ασπροβαλτας. επόμενος ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ στα νέα Βρασνα στις 1 Σεπτεμβρίου και οι υπόλοιποι σε άλλες περιοχές του δήμου Όταν πιστοποιηθούν αρκετοί κάτοικοι των περιοχών αυτών

Αφήστε μια απάντηση