Ποιο αλήθεια είναι το «διακύβευμα» στις τοπικές εκλογές για τον Δήμο και την τοπική κοινωνία;

volvi press 0 Σχόλια

Η Αυτοδιοίκηση συνεχίζει την δύσκολη και γεμάτη εμπόδια πορεία της.

Ποιο αλήθεια είναι το «διακύβευμα» στις τοπικές εκλογές για τον Δήμο και την τοπική κοινωνία;

Ένας διχαστικός προεκλογικός βομβαρδισμός με θεωρητικολογίες και τσιτάτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαράγονται ως «προγραμματικές εξαγγελίες» ?

Ένας δημοτικός «λαβύρινθος» στον οποίο συγκεκριμένα πρόσωπα περιφέρονται αμήχανα στα πανηγύρια ασκώντας ρητορεία που οδηγεί τις μικρές κοινωνίες  σε εσωστρέφεια, διχασμό και οπισθοδρόμηση?

Η συγκεκριμένου τύπου «επικαλούμενη» ενότητα, εξυπηρετεί μικρόνοους, και ιδιοτελείς προσωπικούς στόχους, τίποτε περισσότερο.

Ο βερμπαλισμός των πολύξερων, οι πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες καταλήγουν στην πάγια τακτική των «συνεργατών», να απαντούν με όρους πολιτικού ξεκατινιάσματος, σε όσους τολμήσουν να ασκήσουν κριτική.

Θιασώτες του λαϊκισμού, της συκοφαντίας, του φαρισαϊσμού και του αριβισμού, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πολιτική τους προβολή και την αναρρίχηση στην καρέκλα της εξουσίας.

Οξύμωρο λοιπόν το να επικαλούνται την ηθική αυτοί που προσπαθούν να οικειοποιηθούν  και να επωφεληθούν οι ίδιοι τον κόπο άλλων για την προεκλογική τους προβολή….

Τι θέλει να πει ο ποιητής άραγε…

Ενώ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλαδελφείου προέβη σε ανακοίνωση των εγκαινίων του Κοινωνικού Ιατρείου και την τίμηση όσων συνέβαλαν στην προσπάθεια της δημιουργίας του, οι εκλογικοί ακόλουθοι του κ.Βαλερή έχουν επιδοθεί σε έναν διαδικτυακό διατυμπανισμό κατοχύρωσης της «πατρότητας» του εγχειρήματος, αλλά και συνάμα της επιβράβευσης του γι αυτό.

Σχόλια
Ετικέτες
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση