Πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα βανδαλισμοί σε σχολείο των Λαγυνών (βίντεο)

volvi press 0 Σχόλια

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν σε σχολείο στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να σπάνε υπολογιστές και να προκαλούν ζημιές και φθορές και στον εσωτερικό αλλά και στον προαύλιο χώρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες φέρεται να είναι ανήλικοι.

Οι δράστες οι οποίοι φέρεται να είναι ανήλικοι, προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο σχολείο βάζοντας φωτιά στον προαύλιο χώρο, σπάζοντας υπολογιστές, αφού ενώ άνοιξαν τις βρύσες και έβαλαν πετσέτες στα σιφόνια, πλημμύρισαν το σχολείο. Η τοπική κοινωνία στα Λαγυνά του δήμου Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό.

Συνεργεία του δήμου βρίσκονται στο σχολείο προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ έχει ενημερωθεί και εισαγγελέας ανηλίκων.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λαγκαδά, οι γονείς των παιδιών που φέρονται ότι προκάλεσαν τις φθορές έχουν εκφράσει την επιθυμία να πληρώσουν για τις ζημιές.
Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό σήμερα και αύριο και θα αναμένεται να λειτουργεί και πάλι την Πέμπτη. Οι 50 μαθητές του νηπιαγωγείου, έχουν μεταφερθεί σε άλλα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Φρόσω Βαρβάρα

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση