Τι δείχνει προεκλογική δημοσκόπηση για το δήμο Βόλβης

Διαβάσαμε σήμερα το παρακάτω άρθρο με τίτλο: Τι δείχνει δημοσκόπηση για το δήμο Βόλβης, το οποίο αναφέρει τα παρακάτω:

“Η αβεβαιότητα περί «Κλεισθένη» και επικείμενων εκλογών, φαίνεται πως έχει ζεστάνει το ενδιαφέρον των υποψηφίων για τους δημαρχιακούς θώκους των περιφερειακών δήμων της Θεσσαλονίκης και φυσικά οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έχουν πιάσει ήδη δουλειά.

Σε πρόσφατη έρευνα για τον δήμο Βόλβης, η οποία δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί, ένα ποσοστό που ξεπερνά το 40% εκφράζει την ικανοποίησή του για τον νυν δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα και τη μέχρι σήμερα θητεία του ενώ αρνητικές γνώμες έχει μόλις το 13%.

Σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr, το 35% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η εικόνα του δήμου βελτιώθηκε τα τελευταία χρόνια. Όσο για το ποιον θεωρούν καταλληλότερο για δήμαρχο, εκεί ο Λιάμας συγκεντρώνει ποσοστό μεγαλύτερο απ’ όσο έχουν όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι μαζί. Βέβαια, τα ποσοστά αυτά μπορεί να αλλάξουν πλησιάζοντας στις εκλογές με τους υποψηφίους να κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους στα δρώμενα του δήμου.”

Το διαβάσαμε εδώ: http://myportal.gr/ti-dichni-dimoskopisi-gia-dimo-volvis/

Σχόλια του volvipress

Κάνοντας επισκόπηση της επικαιρότητας, μέσα από την αρθρογραφία γίνεται αντιληπτό, ότι μπαίνουμε πλέον στην προεκλογική περίοδο (Τον Μάιο του 2019 θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημοσιεύονται άρθρα που έχουν σκοπό να προωθήσουν, να εξωραΐσουν, και να προβάλλουν προς το εκλογικό σώμα τους μέλλοντες υποψηφίους δημάρχους. Θα δούμε πολλά άρθρα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “ρίχνω άδεια, για να πιάσω γεμάτα” Ένα από αυτά τα άρθρα είναι και το παραπάνω του myportal.gr.

Σκοπός του Volvipress είναι να ενεργοποιήσει και να να προβληματίσει, τους αναγνώστες και όχι να αμφισβητήσει, ή να διαβάλλει κάποιον. Όταν δημοσιεύεται ένα άρθρο το οποίο αφορά μία δημοσκόπηση, υπάρχουν κάποια βασικά, αλλά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξει κανείς. Είναι η αναφορά της εταιρίας που διεξήγαγε την δημοσκόπηση και για λογαριασμό ποιου έχει γίνει η δημοσκόπηση. Πρέπει να αναφέρεται η περιοχή που διενεργήθηκε η δημοσκόπηση, ο αριθμός των συμμετεχόντων, οι ηλικιακές ομάδες κλπ.

Δεν μπορούν να δίδονται αυθαίρετα τα όποια ποσοστά – αποτελέσματα στην δημοσιότητα.

Θέλουμε να προστατέψουμε όλους τους υποψηφίους, που ενδεχομένως να ζητήσουν δημοσκοπήσεις για λογαριασμό τους, και τους συνιστούμε να είναι προσεκτικοί, ώστε να μην εξάγουν λανθασμένα συμπεράσματα, τα οποία ενδεχομένως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ας δούμε παρακάτω μια δημοσκόπηση του volvipress. Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις. Η παρακάτω δημοσκόπηση δεν έχει παραγγελθεί από κανέναν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 2 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.