ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Στην τοποθέτηση 12 ηλεκτρικών ποδηλάτων και 60 συμβατικών ποδηλάτων µε όλο τον εξοπλισµό τους για δηµόσια χρήση καθώς και 2 σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων προχωρά ο Δήμος Βόλβης.
Η προμήθεια πραγματοποιείται στα πλαίσια υλοποίησης του έργου “Green Urban Territories-Better Place to Live» µε ακρωνύµιο GUT-BPL στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Βόλβης.

Το πρόγραμμα συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταµείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (85%) και εθνικούς πόρους (15%) των χωρών που συµµετέχουν στο πρόγραµµα Συνεργασίας Interreg V-A Ελλάδα- Βουλγαρία 2014-2020.

Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων είναι μια υπηρεσία καθημερινής αστικής μετακίνησης που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες πολίτες, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου.
Στόχος είναι η προώθηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου οικονομικής και οικολογικής μετακίνησης, που συμβάλει τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη βελτίωση της υγείας των πολιτών.

Η χρήση του συστήματος θα γίνεται αποκλειστικά με τη χρήση mobile εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε iOS και Android.

Η ανάπτυξη του συστήματος θα ολοκληρωθεί σε 3 μήνες οπότε και θα τεθεί σε λειτουργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.