Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνησης Βόλβης – Ανοιχτή πρόσκληση

Συνδημότες – Συνδημότισσες…

Εμείς οι τρεις συνδυασμοί “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ”, στρατευτήκαμε με πολίτες και ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές δυνάμεις δημιουργώντας  την  “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΟΛΒΗΣ”  με επικεφαλής  τους  Υποψήφιους  Δημάρχους  μας… ΒΑΣΙΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟ & ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ.

Στοχεύουμε να αποτελέσουμε  τον συνδετικό κρίκο ενός ευρέως αυτοδιοικητικού πλαισίου συνεννόησης, με άλλες συλλογικότητες πολιτών και προσωπικότητες, και να δημιουργήσουμε το εν δυνάμει καινοτόμο κοινωνικό αντίβαρο με τη συμμετοχή μας στις δημοτικές εκλογές του 2019, με “ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ” και  με “ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ” απέναντι  στους πολίτες της Βόλβης!!!

Απευθύνουμε  «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ»  σε όλους τους συμπατριώτες μας που θέλουν να συμβάλλουν στην αναπτυξιακή πορεία και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας,  να συμμετέχουν στη δημιουργία του πόλου της ανατροπής, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αποδώσουμε τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία που καλούμαστε να υπηρετήσουμε.

Η πρόσκληση  μας στόχο έχει μεταξύ άλλων την οικοδόμηση κουλτούρας συναινέσεων , συγκλήσεων και συνεργασιών για την προώθηση με τη μέγιστη δυνατή  αποτελεσματικότητα των δημοτικών συμφερόντων.

Συνδημότες – Συνδημότισσες…

Σας καλούμε να  συμμετέχετε στην έντιμη και ανιδιοτελή προσπάθειά μας, ανεξάρτητα από αυτοδιοικητικές επιλογές του παρελθόντος και έξω από κομματικά στεγανά!!!

Καλούμε κυρίως τους νέους του τόπου μας, όχι μόνο για να ακουστούν, αλλά και να συμμετέχουν.

Είμαστε εδώ παρόντες, για να ακούσουμε και να ενστερνιστούμε τους προβληματισμούς του κάθε πολίτη και με στήριγμα την αγάπη για τον τόπο μας, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο.

Ο τόπος είχε και συνεχίζει να έχει μπροστά του προκλήσεις και μεγάλα προβλήματα τα οποία είναι ακόμα εκεί έξω και περιμένουν, που μόνο “ΕΝΩΤΙΚΑ”  και συλλογικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις και να κάνουμε την ελπίδα πράξη, έτσι ώστε να δοθεί πια ο χώρος και ο χρόνος σε μια εντελώς διαφορετική αντίληψη και λογική, σε μια μεγάλη μαζική και ανατρεπτική αλλαγή φιλοσοφίας που θα διαπερνά το Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα και θα στηρίζεται σε ανθρώπους ενεργούς και αποτελεσματικούς που δε θα βλέπουν τη συμμετοχή τους στα κοινά ως επαγγελματική ενασχόληση,  και θα φέρουν επιτέλους τον Δήμο Βόλβης στο επίπεδο που του αξίζει!!!

Η πολιτική συγκυρία με τη ρευστότητα στην εκπροσώπηση μέσω της απλής αναλογικής πλέον το επιτρέπει  μέσα απο ένα ενιαίο και αμοιβαία αποδεκτό ψηφοδέλτιο νίκης στον Δήμο Βόλβης.

Με την θεμελίωση συναινετικού κλίματος κοινών συνεργασιών και την οργάνωση ενός αυτοδιοικητικού μπλοκ “ΕΝΩΤΙΚΑ”  μπορούμε να γίνουμε πρωταγωνιστές μιας κοινωνικής-πολιτικής αυτοδιοικητικής πλειοψηφίας!!!

Συνδημότες – Συνδημότισσες…

Ο Δήμος Βόλβης  αποτελούσε ανέκαθεν το “λάφυρο” του φαύλου πολιτικού συστήματος του δικομματισμού στην περιοχή!!!

Αποτελούσε για τα κόμματα, το εφαλτήριο της διαπλοκής για την επιβίωση του “μοντέλου κρατικοδίαιτου βολέματος”, δημιουργώντας έναν αξιοθρήνητο υδροκέφαλο μηχανισμό αυτοδιοίκησης πλήρως εξαρτημένο από την κεντρική εξουσία, διαιωνίζοντας το “απολιθωμένο” ντόπιο κατεστημένο ως  τους αδιαμφισβήτητους “ελέω θεού βαρόνους”  της τοπικής εξουσίας!!!

Φαίνεται τελικά  ότι οι “νυν & τέως” τοπικοί δημοτικοί άρχοντες με τα “κομματικά χρίσματα και τα δαχτυλίδια”, όπως και οι πολιτικοί  βαρόνοι στην περιοχή… θλιβερά απομεινάρια μιας ξεπερασμένης εποχής,  ξεχνούν ότι τελικά “ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟ”!!!

Ξεχνούν ότι είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τον  ακρωτηριασμό και  καταδίκη του Δήμου Βόλβης σε “αργό Θάνατο”, και  αποτελούν σήμερα τον βασικό άξονα της στείρας ισοπεδωτικής άρνησης και έντονης οπισθοδρόμησης,  που εξόφθαλμα στέκεται εμπόδιο και υπονομεύει ευθέως την αναπτυξιακή προοπτική και το αύριο αυτού του τόπου!!!

Σήμερα μετά από (5) χρόνια πολιτικής-κομματικής  εξάρτησης (2014 -2019), και ελλειμματικής κοινωνικής  διαχείρισης, το πρωτογενές κοινωνικό υλικό στην περιοχή δομήθηκε και δημιούργησε την κρίσιμη μάζα πολιτών με την οποία θα χτιστεί το νέο πρόσωπο του Δήμου Βόλβης!!!

Συνδημότες – Συνδημότισσες…

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ “ΙΣΙΑ”  ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!

Β.Ζωγράφος – Θ.Ελευθεριάδης

Υποψήφιοι  Δήμαρχοι  “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  ΒΟΛΒΗΣ”

Επικοινωνία :

Β.Ζωγράφος – Τηλ : 6948889655

Θ.Ελευθεριάδης – Τηλ:  6937369653

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 + 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.