Βασίλειος Ζωγράφος: Επιστολή προς G. STATHOPOULOS ENTERPRISE

[ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ]
Προς : «G. STATHOPOULOS ENTERPRISE»
(Πλειοδότης-μισθωτής δημοτικής έκτασης (57)στρεμ. στην Τ.Κ.Ασπροβάλτας για την ανέγερση τουριστικής μονάδας).
Θέμα : «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ.ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ»

Κύριοι-ες

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι πληροφορίες για την λειτουργία γραφείου της εταιρείας σας στην Τοπική Κοινότητα Ασπροβάλτας.
Πέραν του ότι αυτή η εταιρική κίνηση είναι θεμιτή για την υλοποίηση της αναληφθείσας από εσάς επιχειρηματικής δραστηριότητος στην περιοχή, έρχεται όμως σε μια στιγμή που ο Δήμος Βόλβης βρίσκεται επίσημα πλέον στο ζενίθ της «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ».

Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα σας έχει άμεση σχέση με τον Δ.Βόλβης και την «νυν» δημοτική διοίκηση του Δημάρχου ο οποίος είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να γνωστοποιήσουμε και να τονίσουμε προς εσάς την «ιδιαίτερη ευαισθησία» του θέματος.

Η λειτουργία του εταιρικού γραφείου σας εν μέσω προχωρημένης προεκλογικής περιόδου θα εγείρει αυτοδίκαια «ΥΠΟΠΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ» περί βοήθειας απόκτησης προεκλογικού πλεονεκτήματος από τον συνδυασμό του «νυν» Δημάρχου, με «ψηφοθηρικές» υποσχετικές μελλοντικών προσλήψεων στο συγκεκριμένο έργο.

Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο επιχειρήσει με πλάγιες τακτικές να εκμεταλλευτεί «ψηφοθηρικές» υποσχετικές μελλοντικών προσλήψεων μέσω της εταιρείας σας.

Για την αποφυγή λανθασμένης ερμηνείας περί «ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ» με την νυν δημοτική διοίκηση από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας η «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ» επιβάλει την λειτουργία του εταιρικού γραφείου σας μετά την λήξη των εκλογών.

Είμαστε σίγουροι ότι η οι επισημάνεις μας αυτές θα τύχουν ιδιαίτερης αξιολόγησης από εσάς και θα πράξετε τα αυτονόητα.

Με εκτίμηση
Συνυπογράφοντες Εκπρόσωποι Συνδυασμών:

1.Β.Ζωγράφος – Θ.Ελευθεριάδης
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΟΛΒΗΣ»

2.Ι.Βαλερής
«ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΒΗ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.