ΒΟΛΒΗ Ισχυρός Δήμος: Πλατανόδασος Μελισσουργού

volvi press 0 Σχόλια

Εγκατάλειψη και καταστροφή σε ένα ακόμα φυσικό στολίδι μας που θα έπρεπε να αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης και ευημερίας της τοπικής κοινωνίας και συνολικά του δήμου Βόλβης.
Το εγκατέλειψαν, το απαξίωσαν, το κατέστρεψαν και αυτό.
Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται αφού η κατάσταση μιλάει από μόνη της.
Ο κόσμος κρίνει και αποφασίζει με βάση αυτά που βιώνει και βλέπει καθημερινά γύρω του και όχι από κάθε είδους κατευθυνόμενη αρθρογραφία και φτηνή προπαγάνδα.
Ο δήμαρχος και η μικρή ομάδα διοίκησης που του έχει απομείνει κατηγορούν την αντιπολίτευση πως απουσίαζε από τα δρώμενα του δήμου, ισχυριζόμενοι ότι δεν γνωρίζουμε ούτε τα προβλήματα του τόπου μας.
Τολμούν και ”κατηγορούν” αυτοί που βρίσκονται επί 9 χρόνια μέσα σε 4 τοίχους χωρίς να έχουν το θάρρος να βγουν στους δρόμους, στις γειτονιές, στους οικισμούς μας και να δουν τα προβλήματα από κοντά και το τι έχει καταστραφεί επί των ημερών τους!
Η απερχόμενη διοικούσα λοιπόν παράταξη η οποία έχει πνιγεί στην ανικανότητα της θα έπρεπε να καταγγείλει τον ίδιο της τον εαυτό και να ζητήσει συγνώμη από τους συνδημότες μας για την ανυπαρξία της όλα αυτά τα χρόνια!
Η ενασχόληση με το μέλλον του τόπου και τα κοινά δεν είναι ούτε παιχνίδι, ούτε το όχημα οικονομικής αποκατάστασης, ούτε εκδρομή.
Είναι το μέλλον του τόπου μας, των παιδιών μας και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους καιροσκόπους να μας κοροϊδέψουν και πάλι.
9 χρόνια πισωγύρισμα ήταν αρκετά.
Αλλάζουμε
Αλλάζουμε για ένα καλύτερο μέλλον.
Αλλάζουμε για να κερδίσει επιτέλους η κοινωνία και όχι οι λίγοι σε βάρος των πολλών.

ΒΟΛΒΗ Ισχυρός Δήμος

Σχόλια
Ετικέτες
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση