Μήπως φταίμε και εμείς για το πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Δήμο Βόλβης;

volvi press 0 Σχόλια

Συχνά λαμβάνουμε μηνύματα από αναγνώστες μας αλλά και βλέπουμε δημοσιεύσεις στο facebook για προβλήματα που αφορούν σκουπίδια.

Σχεδόν πάντα, μετά από κοινοποίηση με άρθρα του volvipress.gr των προβλημάτων σχετικά με τους γεμάτους κάδους και τα σκουπίδια γενικότερα, οι υπεύθυνοι καθαριότητας του Δήμου Βόλβης προχωρούν σε αποκομιδή και επίλυση των προβλημάτων.

Τι γίνεται όμως με εμάς τους δημότες; Γνωρίζουμε τους κανονισμούς καθαριότητας του Δήμου; Απ ότι φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες δεν γνωρίζουμε τίποτα ή γνωρίζουμε και απλά αδιαφορούμε. Οι φωτογραφίες είναι από αποκομιδή απορριμάτων στην Νέα Μάδυτο τα οποία μπλόκαραν το απορριμματοφόρο με κίνδυνο να χαλάσει.

Και δεν συμβαίνει μόνο στην Ν. Μάδυτο η όπου νάναι τοποθέτηση απορριμάτων Διαβάστε το χθεσινό μήνυμα που λάβαμε από αναγνώστη μας
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΘΟΥΣΑ.ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΔΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΠΟΡ/ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΡΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΙΝΟ ΚΑΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,( ΣΤΡΩΜΑ,ΑΦΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ).

Διαβάστε επίσης Συμβουλές για λιγότερα σκουπίδια

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση