Νέα απάτη που κλέβει τους λογαριασμούς των συνδρομητών του Netflix

volvi press 0 Σχόλια

Η δημοφιλής εφαρμογή Netflix κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους χρήστες. Η δυνατότητα που έχεις μέσω του Netflix να παρακολουθήσεις ορισμένες από τις καλύτερες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που υπάρχει, φέρνει εκατομμύρια συνδρομητές.

Αυτό, αργά ή γρήγορα, θα είχε και… επιπτώσεις. Και θα έμπαινε στο μάτι επιτήδειων που θα προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν και να εξαπατήσουν τους χρήστες.

Η νέα τακτική λοιπόν που χρησιμοποιούν είναι να στέλνουν ένα mail.

Σε αυτό ζητάνε από τον συνδρομητή να ανανεώσει τα στοιχεία του. Αν δεν καταλάβει πως πρόκειται για απάτη, τότε θα βρεθεί σε μία σελίδα όπου θα καλείται να μοιραστεί προσωπικές πληροφορίες όπως π.χ στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, κωδικούς κτλ.

Μόλις γίνει αυτό, ουσιαστικά έχουν δώσει πρόσβαση στον λογαριασμό τους, ο οποίος εντός ολίγου θα αδειάσει… Για αυτό και η US Federal Trade Commission εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από όλους τους συνδρομητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί…

dikaiologitika.gr

Σχόλια
Κατατίθεται σε
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση