Παρουσίαση των 200 υποψηφίων του Συνδυασμού “Βόλβη Μπροστά”

Οι 200 υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του «Βόλβη Μπροστά», που συγκροτούν το μεγαλύτερο αριθμητικά ψηφοδέλτιο στο νομό Θεσσαλονίκης, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δήμαρχος Βόλβης: «δίνουμε σήμερα τον δικό μας όρκο τιμής στους συνδημότες μας, ότι θα αγωνιστούμε για την ευημερία του συνόλου, για να προασπίσουμε τους αδύναμους, για να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους, όπως κάνουμε με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια».

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά», με επικεφαλής τον Διαμαντή Λιάμα, αποτελούν 43 υποψήφιοι για το δημοτικό συμβούλιο και 156 υποψήφιοι για τα τοπικά συμβούλια 21 κοινοτήτων του δήμου Βόλβης. Στον χαιρετισμό του ο Διαμαντής Λιάμας τόνισε ότι «αποτελούμε έναν μεγάλο συνδυασμό γιατί θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο τον δήμο Βόλβης. Είμαστε πολλοί, γιατί εκφράζουμε τους πολλούς, και θα λειτουργήσουμε για όλους, γιατί διεκδικούμε πολλά για όλους, και όχι λίγα για λίγους».

Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροβάλτας, το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου, ο δήμαρχος Βόλβης τόνισε την αντιπροσωπευτικότητα του συνδυασμού, που είναι ανανεωμένος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60%, ενώ οι 82 υποψήφιοι είναι γυναίκες.

«Κοιτάξτε δίπλα σας», είπε, «και θα δείτε ανθρώπους έμπειρους στα κοινά, κοντά σε εκείνους που για πρώτη φορά διεκδικούν την ψήφο των συνδημοτών τους. Νέες και νέους με φαντασία, ιδέες και ενθουσιασμό, πλάι στους μεγαλύτερους με εμπειρία, γνώση και σοφία. Γυναίκες που κράτησαν ενωμένες και όρθιες τις οικογένειες τους μέσα στην κρίση, κοντά σε άνδρες που μοχθούν για να προσφέρουν στο σπιτικό τους».

Ο κ. Λιάμας επέκρινε το γεγονός ότι απέναντι στον συνδυασμό αυτό, ένα σάπιο σύστημα εξαπολύει συκοφαντική εκστρατεία, δυσφημίζοντας τον δήμο Βόλβης, προβάλλοντας ψέματα. «Το σκοτάδι και η λάσπη δεν θα νικήσουν», τόνισε ο Διαμαντής Λιάμας, καλώντας τους κατοίκους του δήμου Βόλβης να τιμήσουν τον συνδυασμό «Βόλβη Μπροστά» με μια καθαρή νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Την Κυριακή παρουσίαση Προγράμματος στην Αρέθουσα

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του δήμου Βόλβης, που προτείνει στους πολίτες ο συνδυασμός «Βόλβη Μπροστά», παρουσιάζει στην Αρέθουσα ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στις 11.30 το πρωί, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ταβέρνα «Βασιλάκης».

Ο δήμαρχος Βόλβης, πρόκειται να παρουσιάσει δημόσια, τους άξονες για τις πολιτικές, τις δράσεις και τα έργα, τις πρωτοβουλίες και τις διεκδικήσεις, που δεσμεύεται να υλοποιήσει ο συνδυασμός του «Βόλβη Μπροστά» την ερχόμενη τετραετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + 5 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.