Σάββας Αναστασιάδης: Δεν επενδύσαμε ποτέ στη βία και το χάος

Για την ένταση και την πόλωση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, πρέπει να πούμε ότι ο χώρος μας , η παράταξή μας ποτέ δεν επένδυσε στη βία και το χάος.

Άλλοι επενδύουν στη βία και στις πλατείες και θα πρέπει κάποτε να αναλογιστούν τις ευθύνες τους» τόνισε ο Βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Στην τοποθέτησή του για το ν/σ του Υπ. Οικονομικών, “Κύρωση της Απόφασης (ΕΕ, ΕΥΡΑΤΟΜ) 2020/2053 του Συμβουλίου της 14ης Δεκεμβρίου 2020 για το σύστημα των ιδίων πόρων της Ευρωπαϊκής.

Ένωσης και για την κατάργηση της απόφασης 2014/335/ ΕΕ, Ευρατόμ και άλλες διατάξεις” , τόνισε ότι , «Η Ελλάδα, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης αλλά και του πολυετούς πλαισίου στήριξης 2021-2027, αναμένεται να ωφεληθεί πολλαπλάσια» και πρόσθεσε πως,

« τα 72 δισεκατομμύρια ευρώ που προβλέπεται να αντλήσει η Χώρα μας από το Ευρωπαϊκό ταμείο ανάπτυξης και το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο τα επόμενα χρόνια, θα δώσουν σημαντική αναπτυξιακή ώθηση στην Ελληνική οικονομία»

Αναφορικά με την τροποποίηση του νόμου που διέπει την λειτουργία του ΤΧΣ, υποστήριξε πως, είναι μια παρέμβαση αναγκαία προκειμένου να καταστεί εφικτή η ανακεφαλαιοποίηση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος με ιδιωτικά κεφάλαια.

« …δίνεται η δυνατότητα στο Τ.Χ.Σ. να συμμετέχει σε αυξήσεις κεφαλαίων όπως ακριβώς ένας ιδιώτης επενδυτής , ο οποίος επιδιώκει κέρδη από την επένδυσή του» σημείωσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 + 8 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.