Τριαντάφυλλα στις μητέρες, Συμβουλευτική Δομή Γυναικών για τον Δήμο Βόλβης

volvi press 0 Σχόλια

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, ο δήμαρχος Βόλβης και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλβη Μπροστά» Διαμαντής Λιάμας, μοίρασε από ένα τριαντάφυλλο σε κάθε μία από τις γυναίκες που βρέθηκαν το πρωί στο κέντρο «Βασσιλάκης» της Αρέθουσας, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα ανάπτυξης που προτείνει για την ερχόμενη τετραετία.

Ο κ. Λίάμας, τόνισε ότι «οφείλουμε να στηρίξουμε τις Ελληνίδες, τις γυναίκες του τόπου μας κάθε ηλικίας, γιαγιάδες, μανάδες και συζύγους, επειδή σε αυτές χρωστάμε κυρίως ότι κρατήθηκαν ενωμένες, οι οικογένειες από το χτύπημα της κρίσης. Ειδικά σήμερα, στην πιο ιερή εορτή, την Γιορτή της Μητέρας, στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας, στις γυναίκες που μας γέννησαν και μας μεγάλωσαν, στις μητέρες μας. Και στη Μητέρα όλων μας την Παναγία, που μας δίνει παράδειγμα αυτοθυσίας και αγάπης».

Ο δήμαρχος Βόλβης ανακοίνωσε ότι στο πρόγραμμα του περιέχει τη δέσμευση για τη δημιουργία Συμβουλευτικής Δομή Γυναικών στον δήμο Βόλβης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας. Μια δομή, που θα συντονίσει και θα οργανώσει, δράσεις σχετικές με την κατάρτιση και την απασχόληση, την ψυχολογική συμβουλευτική, τη νομική ενημέρωση, καθώς και τα θέματα υγείας και ασφάλισης των γυναικών.

Σχόλια
Σχετικές Δημοσιεύσεις
Το σχόλιό σας; Θα δημοσιευθεί όταν εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Όλα τα πεδία είναι προαιρετικά αλλά για την συζήτηση καλό είναι να γράψετε ένα όνομα έστω και ψευδώνυμο
Αφήστε μια απάντηση