Δεν θα τρελαθούμε. Αντέχουμε ακόμη

Είναι αδιαμφισβήτητο πλέον το γεγονός ότι η «ενασχόληση» μας με την «επικαιρότητα» του Δήμου Βόλβης ενοχλεί «συγκεκριμένα κέντρα» που δραστηριοποιούνται παρασκηνιακά, προσπαθώντας προεκλογικά να αλλάξουν με κάθε τρόπο τα «πράγματα» στην τοπική πολιτική σκηνή και να τα «διαμορφώσουν» προς δικό τους όφελος.

Απόρροια όλων αυτών τα ανάλογα σχόλια των φίλα προσκείμενων στην αντιπολίτευση και στο τόξο της συμμαχίας. Σχόλια περί «δημοσιογραφικής δεοντολογίας», περί «αντικειμενικότητας» και διαφόρων άλλων που «θα έπρεπε να τηρήσουμε» εμείς ως σελίδα. Βέβαια από όλα αυτά εξαιρούνται οι σελίδες, αλλά και οι κλακαδόροι που ανήκουν στο προεκλογικό στρατόπεδο του κυρίου Στοϊτσα , οι οποίοι είναι ελεύθεροι να αναπαράγουν και να σχολιάζουν ελεύθερα οτιδήποτε, αρκεί να αποτελεί θετικό πρόσημο για τον φέρελπι διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου.

Στις 16/5/2019 δημοσιεύθηκε στο παραταξιακό προπαγανδιστικό ιστολόγιο του συνδυασμού Δήμος Βόλβης – Ισχυρός Δήμος «αρθρίδιο» με τον τίτλο « Ανακοίνωση – «κόλαφος» καλεί τον Δ.Λιάμα να «απολογηθεί» για το λουκέτο στα λουτρά Ν.Απολλωνίας».
Το ίδιο αναδημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ, ο αρχηγός του συνδυασμού, αλλά και υποψήφιοι άλλων συνδυασμών, θέλοντας να δώσουν την ανάλογη διάσταση και βαρύτητα, ώστε να αποκομίσουν τα ανάλογα οφέλη.

Στο εν λόγο «άρθρο» αναφέρεται επί λέξει ότι το νέο Δ.Σ του «Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας» θέλει να «βάλει τα πράγματα στην θέση τους» λίγες μέρες πριν τις εκλογές ζητώντας από τους Δημάρχους και περιφερειάρχες να τοποθετηθούν δημόσια για την κατάσταση τους, με ιδιαίτερη έμφαση στα λουτρά της Νέας Απολλωνίας.

Θέλοντας να επιβεβαιώσουμε το αληθές του δημοσιεύματος αναζητήσαμε την αρχική πηγή – το Δελτίο Τύπου- νομίζοντας ότι πρόκειται για επίσημο κρατικό φορέα, ή ελεγκτικό μηχανισμό που δραστηριοποιείται στον κλάδο.
Η πρώτη αναζήτηση ήταν στο σταθερό τηλέφωνο του «Συλλόγου», όπου μας παρέπεμψαν στη σελίδα τους «Τα νέα της Τούμπας», όπου έχει δημοσιευθεί το «Δελτίο Τύπου» και στο προφίλ «Νέα της Τούμπας» στο Facebook.

Τις σελίδες αυτές τις διαχειρίζεται ο κ. Α. Αναστασιάδης – Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου «Φίλοι» των Ιαματικών Πηγών. Το πρώτο ερωτηματικό που γεννήθηκε εδώ, ήταν το πώς είναι δυνατόν ένας «Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας» που θέλει να «παρέμβει» προεκλογικά, να μην έχει επίσημη σελίδα ως φορέας.
Δοκιμάσαμε τον σύνδεσμο www.loytropoleis.com που είχε ο κ. Αναστασιάδης στην σελίδα του πλην όμως ήταν «νεκρό» το site.
Η δεύτερη έκπληξη προέκυψε όταν στην σελίδα του «Νέα της Τούμπας» στο Facebook διαβάσαμε ότι στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, Αναπληρωτής Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Επαμεινώνδας Όχουνος, ο οποίος είναι υποψήφιος Σύμβουλος με την παράταξη του κ.Στοϊτσα. Στην ίδια σελίδα υπάρχει και η διαφήμιση προϊόντος της εταιρίας Ohonos Snack συμφερόντων του κ. Όχουνου.

Αν προχωρήσει κανείς πιο κάτω στο προφίλ του χρήστη «Τα νέα της Τούμπας» διαπιστώνει
ότι ο κ.Αναστασιάδης έχει δημοσιεύσει και την ανάρτηση του συνδυασμού Δήμος Βόλβης Ισχυρός Δήμος» από την ημέρα της παρουσίας των στελεχών της παράταξης. Σε αντίθεση με τους επικριτές μας, εμείς δεν θα κάνουμε κηρύγματα σε κανέναν για αντικειμενικότητα, για ηθική , για politically correct συμπεριφορές κλπ.

Και για όσους δεν γνωρίζουν αυτός είναι ο επίσημος φορέας ιαματικών πηγών Ελλάδας

Προς τι λοιπόν ο βαρύγδουπος τίτλος Ανακοίνωση-”κόλαφος” καλεί τον Δ.Λιάμα να ”απολογηθεί” για το λουκέτο, στα λουτρά Ν.Απολλωνίας” (Δείτε το ΕΔΩ) Ανακοίνωση από ποιόν? Από ένα σύλλογο όπως χιλιάδες άλλοι σύλλογοι στην Ελλάδα που αποτελείται από άγνωστο αριθμό ανθρώπων? Από έναν σύλλογο στον οποίον Αναπληρωτής Πρόεδρος του είναι υποψήφιος σύμβουλος του κ. Στοίτσα? Από έναν σύλλογο που δεν μπορεί να συντηρήσει μια ιστοσελίδα? Από έναν ανύπαρκτο δηλαδή σύλλογο? Να απολογηθεί ο κ. Λιάμας πού? Στα Νέα της Τούμπας? Όχι κύριοι δεν θα μας τρελάνετε. Αντέχουμε

Εμείς αντιλαμβανόμαστε την αγωνία του κ. Στοϊτσα να εκλεγεί πάση θυσία, και φυσικά δεν είναι κακό, να ζητάει από τα φιλαράκια του, να τον βοηθήσουν, να καθίσει στην καρέκλα του Δημάρχου, εξάλλου το λέει και η παροιμία, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Όσο για το ηθικό ή μη …ε δεν βαριέσαι… εκλογές είναι θα περάσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × 3 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.