Δεν ξέρει ή δεν θέλει να θυμάται τι ψηφίζει ο κ. Στοίτσας?

Δημοσίευση του κ Στοίτσα

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Στοίτσας  δημοσίευσε σήμερα ο στο προσωπικό του προφίλ άρθρο «ιστοσελίδας» με τίτλο: «Συνεχίζονται οι προσλήψεις προεκλογικά, στον δήμο Βόλβης» αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές εναντίον της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βόλβης για «προεκλογικές προσλήψεις» καθώς η πρώτη παράγραφος του «άρθρου» αναφέρει:

«Άλλα 12 άτομα θα προσλάβει με σύμβαση ο δήμος εν μέσω προεκλογικής περιόδου».

Θα πρέπει μάλλον να υπενθυμίσουμε στον κ. Στοίτσα ότι ήταν παρών και ψήφισε θετικά τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Το ΔΣ δήμου Βόλβης αποφασίζει κατά πλειοψηφία:

Εγκρίνει την πρόσληψη  εννέα (9) συνολικά ναυαγοσωστών με σύμβαση εργασίας τεσσάρων (4) μηνών. Στην απόφαση αυτή μειοψήφησε ο κ Νουράκης Κων/νος  χωρίς να αναφέρει λόγους

Αρ Απόφ. 105/2019

Ημερομηνία συνεδρίασης:  16 Απριλίου 2019

Όλη η απόφαση  ΕΔΩ

  1. Το ΔΣ δήμου Βόλβης αποφασίζει κατά πλειοψηφία:

Εγκρίνεται η πρόσληψη εικοσιτεσσάρων (24) ατόμων για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας του δήμου  με σύμβαση εργασίας τεσσάρων (4) μηνών

Στην απόφαση αυτή μειοψήφησε ο κ Νουράκης Κων/νος  χωρίς να αναφέρει λόγους

Αρ Απόφ. 105/2019

Ημερομηνία συνεδρίασης:  16 Απριλίου 2019

Όλη η απόφαση ΕΔΩ

Επειδή είναι πολύ εύκολο το να δημιουργούνται εντυπώσεις, προς άγραν προσωπικών οφελών προεκλογικά, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι:

Επιτρέπονται προεκλογικά οι προσλήψεις μόνο προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου από ΟΤΑ και νομικά πρόσωπα αυτών προκειμένου για τις ειδικότητες  ναυαγοσωστών, των υδρονομέων άρδευσης, χειριστών μηχανημάτων, εργαζόμενους σε πυρασφάλειας, παιδικών σταθμών, καθαριότητας, ΚΑΠΗ, αμειβομένων μέσω ΕΣΠΑ, παιδικές κατασκηνώσεις και έκτακτου προσωπικού σε εργασίες δακοκτονίας.

Αλλά να αναφέρουμε επίσης την απελευθέρωση χιλιάδων προσλήψεων μόνιμου και εποχικού προσωπικού στους δήμους και τις περιφέρειες εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Με πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, καταργούνται ουσιαστικά οι περιορισμοί των προσλήψεων που προβλέπει η νομοθεσία για την προεκλογική περίοδο.

Επομένως ο κ. Στοίτσας ψήφισε την  πρόσληψη όχι μόνο δώδεκα (12)  (όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του) αλλά συνολικά την πρόσληψη τριάντα τριών (33) ατόμων. Καλά έκανε και ψήφισε θετικά ο κ. Στοίτσας στις παραπάνω αποφάσεις.

Μήπως όμως «επικροτώντας» το άρθρο ουσιαστικά, με το να το δημοσιεύει στον τοίχο του, βρίσκετε εκτιθέμενος, καθώς δείχνει ότι ξέχασε τι ακριβώς ψήφισε πριν 28 ημέρες ο κ. Στοίτσας? Ή προεκλογικά επιτρέπονται τα πάντα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 1 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.