Η πολιτική πορεία του υποψηφίου δημάρχου Βόλβης κ. Βαλερή Ιωάννη

Το Βιογραφικό του κ. Βαλερή και κάποιες από τις δράσεις του το αναφέρουμε στο άρθρο Ποιος είναι ο δρ. Ιωάννης Βαλερής

Ας δούμε παρακάτω την μέχρι σήμερα πολιτική του δράση

Μάιος 2014:  Υποψήφιος ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Στις Ευρωεκλογές του 2014 ο κ. Ιωάννης Βαλερής βρίσκεται υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ οι οποίοι κερδίζουν μία (1) έδρα στην Ευρωβουλή. Την έδρα καταλαμβάνει ο κ. Νότης Μαριάς ο οποίος έλαβε 36.037 ψήφους. Ο κ. Ιωάννης Βαλερής του Αποστόλου έλαβε 3.790 ψήφους (καταμέτρηση 94,95%  των ψήφων)

Ιανουάριος 2015: Βουλευτικές εκλογές Υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Στις Βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ο κ. Ιωάννης Βαλερής βρίσκεται υποψήφιος με το  ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στην Β΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης οι οποίοι κερδίζουν μία (1) έδρα. Την έδρα καταλαμβάνει η κ. ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Ιωάννη με 3068 ψήφους. Ο κ. ΒΑΛΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αποστόλου λαμβάνει την έκτη (6η) θέση με 1515 ψήφους

Σεπτέμβριος 2015: Βουλευτικές εκλογές Υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Στις Βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ο κ. Ιωάννης Βαλερής βρίσκεται υποψήφιος με το  ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στην Β΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στην οποία εκλέγεται ο κ. Αριστείδης Φωκάς. Στις εκλογές αυτές δεν υπήρχε σταυρός προτίμησης στους βουλευτές (λίστα) Ο κ. Βαλερής ήταν τρίτος (3ος) στην σειρά του ψηφοδελτίου.

Ιανουάριος 2015: Δήλωση Υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάσαμε στο http://molonoti.gr μια συνέντευξη του κ. Βαλερή που ξεκινάει με την φράση: “Η υποψηφιότητα του γιατρού Γιάννη Βαλερή, δημιουργεί νέα δεδομένα στις εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, που είναι μια από τις μεγαλύτερες της χώρας: Επτά νομοί (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Σερρών)”. Προφανώς ο Συντάκτης εννοεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην συνέχεια θέλοντας να διασταυρώσουμε αυτήν την είδηση δεν βρήκαμε τίποτε περισσότερο. Το ποιο πιθανόν είναι να μην κατέβηκε ο κ. Βαλερής υποψήφιος για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας μια και προτίμησε να είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές του Μαΐου 2014.

Νοέμβριος 2017: Δήλωση Υποψηφιότητας για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019

Δημοσιεύουμε άρθρο με τίτλο Ιωάννης Βαλερής: Τα Πάντα για την Βόλβη στο οποίο φαίνεται ουσιαστικά ότι ο κ. Βαλερής δηλώνει την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Βόλβης. Επίσης στο άρθρο μας με τίτλο Βίντεο με προεκλογικές εξαγγελίες του υποψήφιου δημάρχου κ. Βαλερή Ιωάννη αναφέρει μερικά από τα θέλω του και τα οράματα του για τον δήμο Βόλβης

volvipress.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ten + 15 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.