Δήμος Λαγκαδά: Η «αδιαφάνεια» των «διαφανών»

Τις τελευταίες μέρες οι δημότες Λαγκαδά έχουν καταστεί μάρτυρες μιας ενορχηστρωμένης επίθεσης εναντίον του Δημάρχου Λαγκαδά.

Συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία έχοντας τους δικούς τους «διαφανείς» σκοπούς, χρησιμοποιούν «έντεχνα» αναρτήσεις ανυποψίαστων χρηστών των κοινωνικών δικτύων για να εξυπηρετήσουν τον δικό τους σκοπό.

Το γεγονός ότι κάποιοι πολίτες που υπέβαλαν τις αιτήσεις τους και δεν προσελήφθησαν, εκφράζοντας την πικρία τους δημόσια αφήνοντας μομφές για την αδιαβλητότητα της διαδικασίας είναι κατανοητό ως ένα σημείο.

Όμως πέρα από την προσωπική έκφραση, η οποιαδήποτε δημόσια κατηγορία χωρίς αποδείξεις, μπορεί να επιφέρει και νομικές κυρώσεις.

Γνωρίζοντας το αυτό πολύ καλά οι ανώνυμοι αρθρογράφοι που σήκωσαν τα «λάβαρα της «κάθαρσης», χρησιμοποίησαν αναίσχυντα τις επώνυμες αναρτήσεις ανυποψίαστων πολιτών, χωρίς την στοιχειώδη κάλυψη των ονομάτων τους, και των στοιχείων τους, αφήνοντας τους έκθετους,

Η επίμαχη προκήρυξη

Ο Δήμος Λαγκαδά προχώρησε στην ανάρτηση των προσλήψεων στην διαύγεια 22.2.2021 μέσα στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς ο αριθμός των ατόμων προς πρόσληψη, θέσεις, τα προσόντα των υποψηφίων και η προθεσμία υποβολής (3 ημέρες από την δημοσίευση της προκήρυξης).

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 25.2.202.

Τα ονόματα των προσληφθέντων δημοσιεύθηκαν στις 26.2.2021 όπως προβλέπει ο Νόμος.

Βάση της νομοθεσίας οι ΟΤΑ λόγο του covid-19 κινούνται με γρήγορες διαδικασίες, και αυτό είναι κάτι που γίνεται σε όλους τους Δήμους.

Δημοσιογραφία δεν είναι «συρραφή» αναρτήσεων μεμονωμένων πολιτών και το ανώδυνο «πούλημα» τους.

Δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση πληροφοριών, η ανάλυση των γεγονότων, η αξιολόγηση τους και η δημοσίευση όλων των στοιχείων. Είναι ανήθικο να χρησιμοποιείς και να εκμεταλλεύεσαι την αγανάκτηση του οποιουδήποτε πολίτη, πετώντας άφοβα την λάσπη σου, παραμένοντας ασφαλής πίσω από την ανωνυμία σου.

H Ανακοίνωση του δήμου για τις προσλήψεις στο Διαύγεια υπάρχει ΕΔΩ

livelagadas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.