Τα ψέματα για το παρατηρητήριο Παραλίας Βρασνών

Όσο η πλησιάζει η ώρα της κάλπης, όλο και περισσότερο εντείνεται ο πυρετός στα επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων, και ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα υπήρχε εστιασμός στην προβολή των προγραμματικών θέσεων των παρατάξεων στους Δημότες Βόλβης, η αντιπολιτευτική μέθοδος που ακολουθείται εστιάζεται στην εξεύρεση μελανών σημείων των πεπραγμένων της νυν Δημοτικής Αρχής.

Η συγκεκριμένη αντιπολιτευτική μέθοδος έχει βρει γόνιμο έδαφος και στα επιτελεία των υπολοίπων παρατάξεων, οι οποίες , έχουν δημιουργήσει μία «άτυπη» συμμαχία αναδημοσιεύοντας αβίαστα τις αναρτήσεις του κ.Στοϊτσα, του συνδυασμού τους «Βόλβη ισχυρός δήμος» , και του προπαγανδιστικού τους ιστολογίου.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι αυτή η «παρασκηνιακή συμμαχία», τους καθιστά ομήρους στα ατοπήματα που διαπράττει ο «επικεφαλής» της σταυροφορίας «Επιχείρηση Καρέκλα» ο κ. Στοϊτσας, και η παράταξη του.

Για μία ακόμη φορά ας διασταυρώσουμε το αληθές του «άρθρου» του κ.Στοϊτσα, το οποίο δεν παρέλειψε να αποτυπώσει στο προεκλογικό φυλλάδιο της παράταξης του «Βόλβη ισχυρός Δήμος» , και να το μοιράσει στους Δημότες.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η εγκατάλειψη και η αδιαφορία των υπευθύνων, αποτυπωμένη σε ένα κτίριο Ένα ακόμα στολίδι του δήμου Βόλβης  που αποτελούσε πόλο έλξης επισκεπτών από παντού, (το επισκέπτονταν σχολεία, σύλλογοι, φορείς, τουρίστες κλπ) απαξιώθηκε και λεηλατήθηκε για να καταντήσει εντελώς ερείπιο. Γραφεία, εξοπλισμός, φωτιστικά, πόρτες, παράθυρα, πατώματα, τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, μπρίζες, κουζίνα, τουαλέτες, παγκάκια, κιόσκια επισκεπτών που υπήρχαν στον περιβάλλοντα χώρο όλα εξαφανίστηκαν ή έχουν υποστεί ολική καταστροφή. Η γύρω από το κτίριο περιοχή έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.”

Μάλλον δεν θυμάται τι ψήφισε ο κ. Στοίτσας σε δύο συνεδριάσεις του ΔΣ Βόλβης και μάλιστα δύο φορές. Ας του το θυμίσουμε λοιπόν

  1. Το δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης με την υπ αριθμ. 455/2012 απόφαση του ψήφισε ομόφωνα την δωρεάν παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού του κτιρίου – παρατηρητηρίου της περιοχής ΜΠΑΡΑΣ της Δ.Κ. Βρασνών, στο σωματείο Τουριστικών καταλυμάτων ΄΄ Ο ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟΣ ΄΄, για κάλυψη των αναγκών στέγασής του. (Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ)
  2. Το δημοτικό Συμβούλιο Βόλβης με την υπ αριθμ. 333/2013 απόφαση του ψήφισε ομόφωνα την παραχώρηση χρήσης του 1ου ορόφου του Δημοτικού κτιρίου – παρατηρητηρίου που βρίσκεται στην περιοχή ΜΠΑΡΑ της Δ.Κ. Κοινότητας Βρασνών, στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Φίλων Θαλάσσης παραλίας Βρασνών, για την κάλυψη των στεγαστικών του αναγκών (Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ 

Αμέσως γεννάται το ερώτημα: Ποιος είναι υπεύθυνος για την συντήρηση του κτιρίου?

Στην ομιλία του στην Ασπροβάλτα ο κ. Διαμαντής Λιάμας είπε χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό: “Είναι όλα ψέματα. Το κτίριο ποτέ δεν εξοπλίστηκε και δεν το επισκέφθηκε ποτέ κανείς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × five =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.