Volvipress.gr: Συκοφαντία, η δύναμη των δειλών, στην υπηρεσία των εκλογών

Το Volvipress.gr μετράει τεσσεράμισι (4,5)  χρόνια στην καθημερινότητα του Δημότη Βόλβης (και όχι μόνο). Σε όλη αυτήν στην χρονική περίοδο  έχουμε καταθέσει τα δείγματα γραφής μας, προσπαθώντας να παραμείνουμε ουδέτεροι και αφήνοντας απέξω τα προσωπικά μας συναισθήματα, πάντα  στον βαθμό του εφικτού.

Έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια το ποιοι είμαστε, τι θέλουμε και κυρίως γιατί συνεχίζουμε να πορευόμαστε, παρέα με τους χιλιάδες καθημερινούς επισκέπτες μας.

Έχουμε ασκήσει επανειλημμένα κριτική στον Δήμο Βόλβης για τα κακώς κείμενα με τα άρθρα μας.

Έχουμε επαινέσει τον Δήμο Βόλβης όποτε υπήρξε κάτι θετικό προς όφελος του Δημότη, με τα άρθρα μας.

Έχουμε κάνει προτάσεις προς τον Δήμο Βόλβης εκατοντάδες φορές με τα άρθρα μας.

Έχουμε δώσει το βήμα μέσα από την σελίδα μας, σε όποιον επιθυμεί να επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες του Δήμου, να καταγγείλει ή να αναφέρει κάποιο πρόβλημα που χρειάζεται λύση.

Προβάλλαμε και προβάλλουμε πρόσωπα που επιθυμούν να προβληθούν προς τους δημότες ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Αυτοί είναι και οι λόγοι που το Volvipress το έχει αγκαλιάσει με τόση αγάπη ο κόσμος.

Δυστυχώς αυτό κάποιοι δεν μπορούν και δεν θέλουν να το καταλάβουν, ορμώμενοι και κρίνοντας μας, πιθανών εξ ιδίων….

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας ανήθικης προσπάθειας συντακτών μιας συγκεκριμένης ιστοσελίδας, την οποία δεν την διαχειρίζεται συνδημότης μας, με ότι αυτό σημαίνει, που προσπαθεί απεγνωσμένα να περάσει στην συνείδηση του Δημότη και ψηφοφόρου Βόλβης, ότι το Volvipress.gr είναι «Μέσο Ενημέρωσης  ή ακόμη και όργανο του επίσημου Δήμου Βόλβης».!!!!

Είναι γνωστό ότι στην συγκεκριμένη παραπάνω αναφερόμενη ιστοσελίδα, αρθρογραφούν άνθρωποι που ανήκουν στον στενό κύκλο νεοεμφανιζόμενου Υποψηφίου Δημάρχου Βόλβης, τον οποίο προσπαθούν να  προβάλλουν με κάθε τρόπο.

Κρατώντας ως βάση τους αδιαφανείς  δεσμούς (πιθανών και οικονομικούς), είναι επόμενο και λογικό να μην λαμβάνεται σοβαρά υπόψη η προσπάθεια εξωραϊσμού αποκλειστικά της εικόνας του συγκεκριμένου Υποψηφίου προς τους ψηφοφόρους του Δήμου Βόλβης.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους πως καμία σοβαρή ιστοσελίδα που σέβεται πρώτα τον εαυτό της και μετά τους αναγνώστες της δεν «δίνει χρίσμα»  έτσι αβίαστα στον οποιονδήποτε Υποψήφιο Δήμαρχο, αποκλείοντας τους υπολοίπους υποψηφίους και δεν βαφτίζει την οποιαδήποτε φωνή κριτικής που ασκείται ως «συνεργάτες του Δημάρχου»…. 

Γιατί η παραπάνω αναφερόμενη συγκεκριμένη ιστοσελίδα  αποκλείει από την προεκλογική κούρσα τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Βασίλη..Ζωγράφο;

Γιατί αποκλείει την διεκδίκηση της δημαρχίας από τον νυν Δήμαρχο κ. Διαμαντή Λιάμα, τον Αρχηγό της Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρη Στοίτσα και γενικά απ όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους;

Από πότε η δημοφιλία του πανηγυριού και του χαβαλέ είναι το κρίσιμο και απαραίτητο προσόν, που συμβάλλει στην ικανότητα επίλυσης των προβλημάτων του Δήμου και θα καθορίσει την εκλογή του Δημάρχου; Πώς κρίνεται ως κατάλληλος κάποιος για Δήμαρχος και δη στον Δήμο Βόλβης με τα χρόνια και μεγάλα προβλήματα;

  • Από τις εμφανίσεις του στα πανηγύρια του Ορεινού Όγκου;
  • Από τις εμφανίσεις του στα πανηγύρια των Παραλίμνιων Ενοτήτων;
  • Από τις εμφανίσεις του στα πανηγύρια των Παραθαλάσσιων Ενοτήτων;
  • Από την παρουσία του στα Δημοτικά Συμβούλια;
  • Από την πρόταση λύσεων για τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών;

Μέχρι σήμερα, δεν έχει δημοσιευθεί, από τους υποψηφίους του δημαρχιακού θώκου, ούτε ένα άρθρο-παρέμβαση στα κοινά του Δήμου, ούτε κάποια πρόταση (εκτός από δυο τρεις παρεμβάσεις του κ. Ζωγράφου και αρκετές προτάσεις του συνδυασμού Μένουμε Δήμο Βόλβης). Ας ελπίσουμε ότι θα το πράξουν στο μέλλον.

Προκαλούμε λοιπόν ανοιχτά τον οποιοδήποτε Υποψήφιο Δήμαρχο Βόλβης να τοποθετηθεί δημόσια, με προτάσεις και λύσεις στα ήδη υπάρχοντα και μελλοντικά προβλήματα, αφήνοντας  εμάς τους Συντάκτες του  Volvipress.gr να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε πάντα. Να αναδεικνύουμε δηλαδή τα προβλήματα, να προτείνουμε λύσεις, να ασκούμε κριτική στα κακώς κείμενα, και να επαινούμε την κάθε προσπάθεια που ευδοκιμεί με επιτυχία προς όφελος του Δημότη.

Ο χαρακτηρισμός «Όργανο» είναι μακριά από την φιλοσοφία μας σε αντίθεση με άλλες Ιστοσελίδες που είναι «Όργανα Υποψηφίων» και ίσως και με πληρωμένα άρθρα.

Ο Προεκλογικός αγώνας θα είναι δύσκολος και μακρύς.

Σαν Volvipress.gr δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πετάει λάσπη και συκοφαντίες εναντίον μας.

Συντακτική ομάδα volvipress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seven + 14 =

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.